[]

çok fazla konuşan ve yüksek sesle konuşan insanlardan tiksiniyorum

bunu nasıl aşabilirim. çünkü aşmam lazım çünkü insanların en az yarısı böyle. kendi akıl sağlığımı korumak için bir şeyler yapmam lazım yardım edin.




 
benimki de öyle işte çıldırıyorum ama susturma hakkım olmadığını düşünüyorum açıkçası.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.03.17 23:21:16) 
bu tam olarak benim cümlem :) bi de çirkin seslere de (ezan bağırması) biraz hassasım. aktif ya da pasif çözümler var ama uygunluğu duruma göre değişiyor. aradığın büyü gibi bişey olmamalı, farklı durumlara farklı teknikler geliştirmelisin. mesela 3 kulaklığım var benim yanımda taşıdığım.


  • neynep  (11.03.17 23:24:06) 
işte ama illa benimle konuşması gerekmiyor ki. atıyorum bir masada veya bir ortamda topluca oturuyoruz. a b ile c d ile f,g ve h de kendi arasında konuşuyor olsun ama a ve b ikilisinden a o kadar bağırarak konuşuyor ki kendi konuştuğumuzu zor duyuyoruz bazen. hacı az sessiz insan ol diyecek samimiyet de yok. o zaman çıkmaza giriliyor işte. yoksa daha önce insan susturmuşluğum var baya ama arkadaşımsa.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.03.17 23:25:27 ~ 23:26:04) 
yüksek sesle konuşan insanların kulaklarında sorun olduğunu düşünüyorum ve karşılaştığımda doktora görünmelerini söylüyorum.


  • nocturness  (11.03.17 23:29:47 ~ 23:44:16) 
o a'nın allah belasını versin öncelikle. o a'nın konuştuğu konuda bi yorum yapabilirsin, "abi sesini çok net duyuyorum aramızda 5 km olmasına rağmen, ama istersen yorulma, magafon olacaktı şurda" diyebilirsin.
çaktın köfteyi?

  • neynep  (11.03.17 23:32:29) 
neynep + 1

Ayrıca 'o a'nın allah belasını versin öncelikle' yorumuna da kahkaha attım ve içtenlikle katıldım.

Ben de yüksek sesten ve yüksek sesle konuşanlardan çok rahatsız oluyorum. Hani, ara sıra insanın sesi yükselir ayrı konu da, düşüncesizlik derecesinde ses yükseltenlerden ben de rahatsızım. Bu tarz durumlarda neynep'in dediği 'Abi, azıcık yavaş konuşsan da birbirimizi duysak' gibi şeyler söylendiğinde bir süreliğine sakinleşiyorlar en azından. Bir de A'ya da çok yüklenmeyelim şimdi. Duymayan insanlar bağıra bağıra konuşabiliyorlar. Belki kulaklarda bir sıkıntı vardır.
  • aychovsky  (11.03.17 23:48:22) 
Ben de sinir oluyorum. Calistigim yerde bana en uzak noktada oturmalarina ragmen konustuklarinda kendi sesimi duyamadigim iki tip var mesela ve genelde de cok konusuyorlar :/ henuz bir cozum bulamadim ben, sadece bazen saka yollu cok gur sesle konustuklarini ima ediyorum.


  • saçdemeti  (12.03.17 10:14:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.