[]

Bok gibi geçen buluşmadan sonra mesajlaşma durumu

Dün potansiyel sevgiliyle görüştüm. Bana daha önce uzun vadeli ilişkim olup olmadığını sordu, ben de olmadı dedim. Bunun üzerine ilişkide daha tecrübeli olan olmayı istemiyorum dedi. Oradan sonra ben iyice kendi etrafımda dönüp, bu iş asla olmayacakmış gibi düşünüp resmen bi daha görüşmeyeceğimiz için çok üzüldüğümü ama geçmişimi değiştiremeyeceğimi vs söylemeye başladım.

Ayrıldıktan sonra mesaj atmış, "bugün ne olduğu anlayamadım, birbirimizden hoşlandığımız belli ama ona rağmen çok karışık bi duruma geldik. Ayrılış şeklin de beni ayrıca hayal kırıklığına uğrattı" demiş.

Ben de sabah "dün gece nasıl öyle davrandım ben de anlamadım, sadece senden hoşlandığımı ve seni tekrar görmek istediğimi biliyorum." dedim

Şimdi 7 saat falan oldu cevap vermedi, sizce bir sonraki hamlem ne zaman ve nasıl olsun? "Eğer birbirimizden hoşlanıyorsak bir şansı daha hak ediyoruz" tarzı bir şey yazmayı planlıyorum ama bilemedim. En önemlisi cevabını bekleyip beklememek veya kaç gün beklemek benim açımdan.

 
Hiç mi yorum yok la :(


  • noluyo yaa  (11.03.17 18:27:37) 
Kardeş boşver, nasılsa ufukta bir gün muhakkak ayrılacaktınız. Koy götüne, sıkma canını.

-taze taze ebesi sikilmiş bir bey
  • johnnykilroy  (11.03.17 18:29:02) 
Hem suçlu hem güçlü olmuş ihaleyi sana yıkmış , boşver.


  • ketcapli dondurma  (11.03.17 18:29:41) 
mesaj yazma. o atsın. hamle yapma.


  • Apocalypse  (11.03.17 18:33:25) 
zaten gereksiz bir koz vermişsin son mesajınla, daha bir şey yazma. neden gereksiz koz diyorum, çünkü hem baştan kendisi olmayacağını söylemiş hem de sonra senin çıkışın üzerinden tribe girmiş. senin son mesajında ona yazman gereken şey -sen zaten bu işin olmayacağına dair peşin bir yargıya sahiptin, benim ayrılış şeklim neyi değiştirdi anlamıyorum- türünde olmalıydı.


  • yeraltindan potlar  (11.03.17 18:33:46) 
Koz vermek, ihalenin bana yıkılması, tekrar hamle yapmak falan çok umurumda değil açıkçası. Uzun süredir bu kadar hoşlandığım birisi olmamıştı ve hiçbir şey yapmadığım için onu kaybetmeyi istemiyorum..

@johnny, geçmiş olsun abi, sen de sıkma canını.
  • noluyo yaa  (11.03.17 18:38:20) 
senin umrunda değil tamam da onun umrunda ki böyle dengesizce davranmış. sikik tecrübelerimin bana öğrettiği şeylerden biri de, ne istediğini bilmeyen birini asla tatmin edemeyeceğindir. sonrasında problem çıktığında -ben öncesinde zaten olmaz demiştim mıy mıy- kapısını açık bırakması da cabası. karar senin kardeş, her şeye rağmen istiyorsan git şansını sonuna kadar zorla, neticede hayat kısa, fazladan öpülen bir dudak da belki yanına kar kalır. tercih senin.


  • yeraltindan potlar  (11.03.17 18:44:18) 
bazıları ilişkilere başlamadan olması gerekeni bilir. sağlam etik anlayışları olur. düşünceli olurlar, özel alana, zamana saygıları olur. başta da kendine saygıları olur. eğer böyleysen kızın peşinden git, böylece oda pişman olmamış olur. çünkü bana denemeye meyilli gibi geldi.

ama öyle değilsen kız bu durumda ağır haklı bence. bunlar pat diye öğrenilemiyor uzun zamanlar istiyor bunun en iyi yolu da ya yaştır ya da ilişkidir. birincisinin sende olduğunu varsayıyorum.
  • freetakilir  (11.03.17 18:56:09 ~ 18:56:33) 
@yeraltindan, abi bi yandan doğru söylüyorsun da ya öyle olmazsa?

@freetakilir, tamamen dediğin gibiyim ama bazı durumlarda ne yapacağımı bilmiyorum ve tecrübesizliğim ortaya çıkıyor. Bu da beni geriyor.
  • noluyo yaa  (11.03.17 19:31:01) 
yahu sende sıkıntı yok açıkça istemiyorum demiş sende ona göre konuşmuşsun ve suçlu duruma düşürmüş seni, kendini kötü hissettirmiş.

Bence hamle taktik vs yapma.
  • basond  (11.03.17 19:38:49) 
@basond, yani ben onu dedim, bi daha görüşmeyeceğiz anladığım kadarıyla falan dedim bu sefer söylemediğim şeyleri söylemiş gibi gösteriyorsun dedi. Sanki sana şu an bi daha görüşmeyeceğiz dememi bekliyorsun falan yaptı.


  • noluyo yaa  (11.03.17 20:48:26 ~ 20:48:53) 
Hamle yapma bence de. Şu dengesiz hatunlardan çektiğimi ben bilirim isteyen insan böyle davranmaz bro kendi hayatına bak. Dönerse zaten seni istiyodur.


  • Take it away honey  (11.03.17 21:28:36) 
kız dengesiz


  • muslugubozukhayrat  (11.03.17 21:57:53) 
Kıza dengesiz demişsiniz çok da, benden beklentisi farklı olmuş olabilir. Cevap verdi en azından, ne zaman dedi. Tekrar buluşacağız, belki bu sefer daha farklı olur, eğer buluşmayı kabul ettiyse belki ilişkim olmamasını da aşmıştır.


  • noluyo yaa  (11.03.17 22:12:51) 
Cevap atana kadar bekle hicbir sey yapma. Sonrasına bakarsin.


  • raskolnikovv  (12.03.17 00:37:30) 
@raskolnikov, cevap attı zaten.

@borçlar kanunu, ahah yüzüme gülümseme koydun abi sağolaısn :)
  • noluyo yaa  (12.03.17 01:25:25) 
Üzgünüm ama sonu hüsran olur
Takılırsınız sen onun aradığı tecrübeyi onunla kazanırsın ama o gider
Çok bağlanmayınız
  • isimmisimyok  (12.03.17 09:37:37) 
kiz ne sis yansin ne kebap yansinci.
bilemiyorum bundan sonrasi icin.

  • baldur2  (12.03.17 10:14:50) 
@isimmisimyok, belli mi olur abi? Bakarsın daha fazlası olur.

@baldur2, evet o konuda haklısın. Hem istiyor gözüküyor, hem de yapamam diyor. Anlamadım gitti.
  • noluyo yaa  (12.03.17 12:40:10) 
Dengesiz kıza emek harcanmaz, en temel kural.


  • arnold schwarzeneger  (13.03.17 10:46:39) 
@arnold schwarzeneger, abi kız bence biraz emin olmak istiyor sadece. Uzun vadeli yapıp yapamayacağımı düşünüyor gibi geliyor.

Kararsız olması direkt reddetmesinde iyi bana göre..
  • noluyo yaa  (13.03.17 11:23:58) 
ilk buluşmada saçma sapan düşünmeden konuşulabiliyor. Aslında önem sırasında gerilerde kalan bir olayı sana çok önemli diye söylemiş de olabilir. Yedeğe almaya çalışıyor da olabilir. İlk buluşma olduğu için dengesiz diyenlere de katılmıyorum.

Zaman gerek , görüşün soğumayın hemen
  • bnmzz  (13.03.17 11:28:14) 
@bnmzz, ikinci buluşmada oldu abi bu olay. İlk buluşma ne kadar iyiyse ikincisi o kadar kötüydü.

3 fena değildi, gerginlik yoktu en azından ikincideki gibi.
  • noluyo yaa  (13.03.17 14:23:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.