[]

neden netflix alıyoruz?

artık tüm diziler/filmler herhangi bir siteden izlenebiliyor. neden alıyoruz? ciddi soruyorum avantajı nedir?




 
Çok büyük rahatlık. O sitelere giriyosun bugün izlediğini yarın bulamayabilirsin. Reklamların bazıları güvensiz olabiliyor. Ek okarak kalduğın yerden akkında tutmana gerek kalmadan cloudda saklıyor. Dizi sitekerinde bu lokal saklanıyor.


  • kurnaz  (11.03.17 17:41:14) 
ben benim arkadaşlara sordum sorunsuz, kaliteli, senkronize ve tüm dizileri bulabileceğim bir yer dedi.


  • dedim dedim de kime dedim  (11.03.17 17:41:48) 
aynı kalitede ve stabilitede hangi site var, söyle ben de iptal edip o siteye geçeyim.


  • doxanikee  (11.03.17 17:42:30) 
Kaliteli, senkronize ve rahat sahiden. Görüntü kalitesi iyi, internet kotan dolsa bile donma vs olmuyor hiçbir şekilde. İstediğin diziyi şıp diye buluyorsun. Kendi yapımları da gayet kaliteli oluyor. Daha ne olsun? Seviyoruz biz.


  • fraise  (11.03.17 17:56:41) 
Muhteşem bir rahatlık, insanın izledikçe izleyesi geliyor. İndirme, kalite sorunu ve alt yazı bulma dertleriyle uğraşmadan açar açmaz izleyeniliyorsun bir dünya şeyi. Pek çok kaliteli yapımı kolaylıkla keşfediyorsun. Ama çok kısıtlı içeriği var ne yazık ki, bu da bir gerçek.


  • fragile lady  (11.03.17 18:43:10) 
Smart tv


  • isott  (11.03.17 20:04:40) 
yahu bu dediklerinizi ben hiç emek harcamadan rahatça bedava buluyorum?
Sıkıntı bende mi acaba?
Ben mi pek rağbet görmeyen dizileri seviyorum acaba?
  • basond  (11.03.17 20:11:45) 
O siteler yasal olmadığı için bugün var yarın yok. Netflix'in öyle bir sorunu yok.


  • rectoa  (11.03.17 20:38:20) 
Netflixte olmayan dizileri filmleri online sitelerden izlerken neler olduğunu aktarayım: siteye giriyosun her bi yerden reklam fırlıyo, hem sağda solda sürekli reklam hem de tıkladıklarından reklam. Görüntü kalitesini yükseltsen ya yükselmiyor ya da yükseltince donuyor takılıyor. Altyazılar kötü çevriliyor. Bi kaç kere pause'a bastık durdurduk diyelim ki ya da ileri geri sardık, video bozuluyor sayfayı yenilemen gerekiyor. Tekrar reklamlar..

Netflixte bilgisayarda izlerken sıkılıp tv'yi açıyorum kaldığı yerden devam ediyorum. İki gün diziyi izlemesem nerde kaldım diye düşünmeme gerek kalmıyor. Adil kullanım kotasını aşsam bile takılmadan düzgün kalitede izliyorum.

En son online sitelerden bi film açmıştım. Yarım saat sonra anladım filmin o olmadığını.
  • sbuxny  (11.03.17 22:06:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.