[]

1 adet ne demek sorusu

Selam

Sözlükteki tanımlarımı takip eden yazarlar görmüştür, yakın zamanda sevdiğim birine üstü kapalı evlenme teklif ettim. Kibarlıkla reddetti, rahatladım falan, sorun yok.

Son birkaç gündür bana dokunuyor bu arkadaş, belime koyuyor elini. İçgüdüsel bir şey olduğunun farkındayım. Eakiden daha sert davranırdı şimdi çok daha yumuşak ve saygılı. Daha bi özenli gibi. Fakat bugün herhangi bir konuşma esnasında "açım ben yaa" diyerek yüzüne baktım, baktı baktı baktı yanağımı sevdi "tatlılıııkk!!" gibi şeyler söyledi. Sonra bi anda ve yanımızda başkaları varken "sevgi istiyon ama yok işte öküzüm ben öküz" dedi. Ben de "onu demiyorum açım diyorum yahu" diye çevirdim lafı. Sonra da öyle bişey yok dedim. Biraz sonra bi tenha zamanda söyledim, bir daha öyle düşünme, öyle bir beklentim yok dedim. Yerinde davrandığımı düşünüyorum.

Peki bu insan niye böyle davranır? Ne diyo bu?

 
"iyisin, tatlısın, cicisin, ama o kadar" demek istiyor sanırım.
yani daha fazlası yok gibi.

  • blatta hiberna  (11.03.17 13:38:47) 
İlgi iyi ilgi hoş fazla uzaklaşma diyor. Bencil türk kızı işte. Başkasına yazsan kafayı yer


  • hasmetizm 2046  (11.03.17 13:50:26) 
Ha tabi kız olan sen isen cevap daha basit. İnanma seni...


  • hasmetizm 2046  (11.03.17 13:51:28) 
benim fikrimi sorarsaniz ben gercektensevmiyor hatta yedekte bile tutuyor diyebilirim. yani suan sevgili olabilirsiniz belki ama sevdigi birini buldugu anda sizi birakacagina emin olabilirsiniz


  • yeni dunya duzeni  (11.03.17 14:41:54) 
Senden etkilenmeye başlamış çok net


  • benaslindayohum  (11.03.17 15:37:59) 
Bir kadın bir erkeğe evlenme teklifi hiç bir zaman etmemeli. Cinsiyetçi kalıpları ben de sevmem ama bu kadarı çok fazla. Yol yakınken iletişimi kesin. Oyuncak panda muamelesi yapması yakındır.


  • basubadelmevt  (11.03.17 15:43:10 ~ 15:45:45) 
@basubadelmevt

Bunu bir taviz olarak veya bir çaba olarak yapmamıştım. Sadece duygularımın ve niyetimin karşılığının ne türde olduğunu öğrenmek istedim, eğer oluru varsa ve samimi olduğu hissine kapılırsam zaten olayı başlatmış olacaktım. Yani benim teklifim yeterli değildi. Bu sadece ümitli bir soru işaretinin cevabını almaktı.
  • yaren  (11.03.17 17:06:25) 
Evet deseydi evlenecek miydin


  • benaslindayohum  (11.03.17 19:39:51) 
çok doğru yapmışsın, böyle devam. bildiğin ilgi ve özgüven deposu yapmaya çalışıyor seni işte. biraz daha koş peşimden derdinde.


  • tughan  (12.03.17 02:30:58) 
@benaslindayohum

Evlenecektim evet.

@tughan

Doğru yaptım. O ihtiyacını karşılamaktaysa ben de ihtiyacımı karşılıyorum. Sevmek benim için ihtiyaç. Sevgimi göstermek ihtiyaç. Gerektiğinde sınır belirtmek, tepki göstermek de öyle. Hele ki ona çok da lazım. Bu boş bir iletişim değil. Sadece kendim için dengeyi tutturmak benim işim elbette, bunu da ben sağlarım.
  • yaren  (12.03.17 10:28:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.