[]

Kediye ignesiz enjektör ile agizdan antibiyotik vermek

Kedi kusmadan tiksirmadan kendini sekilden sekle sokmadan nasi yapcaz? Hayvani ensesinden tutuyorum, agzini hafif actigi an enjekte ediyorum ama yutmadan kopuk lopuk tukuruyo ilaci. Agzinin icine soksam mi enjektoru? Tam bogaza dogru mu siksam? O kadar acmiyo agzini ama.
Atliyo zipliyo oksuruyo bi süre korkudan titriyo. Acaba bi havluya ortuye kundak yapip agzini elimle mi acsam? Sokak kedisi bu arada ama ele avuca geliyor uzun zamandır bakiyorum ilk kez hasta oldu. Veteriner de tut ensesinden ver ilaci dedi ama hayvan ilaci verdigim an elimden kurtuluyo tutamıyorum..



 
İlk başta benimkinin üstüne battaniye atıp sadece kafasını dışarda bırakıyordum. Ata biner gibi üstünde durup kafasını ve çenesini tek elle tutup şırıngayı ağzının sağından ya da solundan kenarından yavaşça sıkıyordum. Yavaşça sıkınca yutmasına fırsat kalıyor. Bir kaç gün sonra battaniyeye gerek kalmadı, o da alışmıştı. Bu arada kedinin ağzını çok açması gerekmiyor. Baştan şırıngayı ağzının kenarından sokuşturunca yan taraftaki dişler müsait diye sanırım, ilaç direkt ağzına gidiyo. Kolay gelsin.


  • boyalı kuş  (11.03.17 00:15:03) 
Mobilim editleyemiyorum. Videodaki gibi yapıyordum.
m.youtube.com

  • boyalı kuş  (11.03.17 00:21:19) 
Ben enseden lavrayıp sırt üstü yatırır gibi tutuyorum başı havada. Sonra şırıngayla ilacı verincr başını da azıcık aşağı yatırıp 10'a kadar sayıyorum. Zavallım tüküremiyor o zaman, mecbur yutkunuyor.


  • dijalli  (11.03.17 01:36:19) 
ağzının tam yanında sıkacaksınız, veteriner en kolay o şekilde olur demişti. ağxını tsm sçtığı yer varya oraya şırınganın ucunu getirin oradan yavaş yavaş sıkın


  • oscar  (11.03.17 03:47:21) 
cevaplar için çok teşekkürler. battaniyeyi denedim ama artık benden kaçıyor, kucağıma bile alamadım iki gündür bir gözüne damla sıkıyorum bir elimde şırınga hayvan beni tanıyamaz hale geldi. en sonunda bugün ensesinden sıkıca kavradım eldivenli elimle ve baya ayakta durma pozisyonuna getirdim. kafasını iyice geriye yatırınca bi posta püskürttü ilacı ama geri kalanı çırpınmadan yutmak zorunda olduğunu anladı 5sn falan durdu o şekilde. sanırım yarım doz da olsa yutturdum. yarın biraz daha gelişme kaydederiz diye umuyorum.


  • mrsmoon  (11.03.17 17:35:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.