[]

neden gazete ile cam daha iyi silinir

neden gazete ile cam daha iyi silinir




 
gazetenin çabuk nem çeken bi yapısı var, diğer materyaller nemi cam üstünde bırakıyor veya yayıyor.


  • zebragibi  (10.03.17 20:53:26) 
ucuz çünkü.


  • bohr atom modeli  (10.03.17 20:53:51) 
gazete ile cam iyi silinmez.

afedersiniz ebesini belliyorsunuz gazete ile. iyi gibi gelmesinin nedeni millete ucuz gelmesi. yoksa aynı yerde başka bez olsa da ve o kadar kağıt harcamayı göze alsa insanlar daha temiz oalcak.
  • kurnaz  (10.03.17 20:55:18) 
Gazete camı temizlemede değil, kurutmada kullanılıyor. Tüy bırakmıyor, durulamayınca bile deterjan kalıntısı veya su lekesi kalmıyor. Sert olduğu için camı çiziyor tabii.


  • pike  (10.03.17 20:56:35 ~ 20:58:04) 
Gazete hiçte iyi silmiyor. En iyi silen şey eskimiş atlet.


  • uyusam iyi olur  (10.03.17 21:08:54) 
çünkü aslolan şey camı kurutmak. yoksa bez izi kalıyor.

en iyisi eskimiş atlet ama camı silince atlet ıslanıyor. ee noldu? camı kurutamadık. başka bir eskimiş atlet daha lazım. hatta o da tam kurutamadan ıslanırsa bir tane daha lazım. camı kurutana kadar eskimiş kuru atlet rezerviniz varsa ne ala. ama gazete öyle mi? ıslandı, at yenisiyle devam et. işin bitince de kaldır hepsini at.

camı çiziyor ama çok güzel temizliyor.
  • kibritsuyu  (11.03.17 09:16:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.