[]

Rock fm ne olmuş

94.5 rock fm gitmiş, onun yerine bütün gün kuran okuyan bi amcanın diskografisini çalan bişey gelmiş. Ne oldu ne ara oldu
Metallica, iron maiden diye geldim, 3 kulhu bir elham bulabildim.

Bir süredir istanbulda değildim, o sırada frekans mı değiştirdi? Değiştirdiyse yenisi nedir?

 
Artık sadece online: rockfm.com.tr


  • lcha  (10.03.17 14:18:32) 
(bkz: rock fm'in kapatılması )

ciddi ciddi kuran yayını geldi yerine.
  • peggy  (10.03.17 14:20:46) 
  • zwiegesprach  (10.03.17 14:25:00) 
hocam olay şöyle,

rock fm'in de dahil olduğu nar grup bütün radyo kanallarını gitassi diye bir şirkete sattı. bu şirket akp'ye yakın bir yayın organı. rock fm bir süre saçma sapan bir yayın akışı ile devam etti en sonunda da malum son.

oradan ayrılanların bir kısmı ise kent fm'e geçtiler. metahan sabah, mesut süre de akşam yayınlarına devam etti. ancak kısa bir süre önce kent fm'in frekansı da sahibi tarafından bir trafik radyosuna kiralandı ve bizimkiler yine açıkta kaldı. Ancak kent fm kısa bir süre sonra yeni frekansından yayına devam etmeye başladı (101.4). fakat bir eksikle.

Mesut Süre artık bu ekipte yer almıyor. Mesut önümüzdeki pazartesi itibari ile joy türk'te yayına başlıyor.

süreç kısaca böyle abicim.

özet istersen, evet rock fm'in frekansı mevcutta olan binlerce dini radyolardan birine evrildi.
  • teritori  (10.03.17 14:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.