[]

Düşük kalorili içki

Merhaba,

Düşük kalorili uzun içimli içki neler var?
Normalde bira veya cider içiyorum ancak onlar kalori bombası. Cider şeker küpü.
Votka viski gibi içkilerin kalorisi az da onlar da sert olduğu için uzun içimli olamıyor.
Böyle arkadaş ortamında 3-4 saatte içilebilecek bira, cider civarı alkollü ama çok göbek yapmayan içki veya kokteyl ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler

 
şarap?


  • babilbaligi  (10.03.17 13:06:03) 
onu belirtmemişim pardon, şarap sevmiyorum :/


  • senolll  (10.03.17 13:16:43) 
içkinin mantığına ters sorunuz. içkideki enerjiyi veren şey (şeker içerenler likör vb hariç) "alkol" zaten. düşük alkollülerde 6-22 arası derecede alkol var. bunlara "uzun içimli" demişsiniz zira alkolü düşük oldugu için sürahiyle içilebiliyor. yüksek alkollülerde ise %35-45 arası alkol var (viski, vodka, rakı, tekila vb). bunlar size göre uzun içimli değil çünkü sert. e zaten amaç da bunları birkaç tek içmek. ama bu da aynı enerjiyi veriyor çünkü içindeki alkol oranı, biranın 8 katı...

yani hem bardak bardak içeyim. hem de az enerji versin. ama adı da alkol olsun? böyle bir dünya yok. kokteyl ve likörler kolay içimlidir ama içeriği nedeniyle mutlaka enerji verir. düşük alkollüleri çokça içersiniz, enerji verir. yüksek alkollüler zaten yüksek enerjilidir, az içersiniz ama benzer kaloriyi verir. 30luk light bira için, yavaş için; tek çözüm bu.

www.caloriesecrets.net

(en yüksek birim enerjili besin yağ: 9 kalori/gram sonra gelen ise alkol: 7 kalori/gram)
  • 507  (10.03.17 13:24:56 ~ 13:31:23) 
uzun içimli içkiden vazgeçmek lazım. mide doldurmuyor, alkol oranı çok iyi, kalori miktarı çok makbul, tekila.. 70-80 civarı kalorisi var.


  • 1980  (10.03.17 14:54:38) 
cin tonik olabilir belki.


  • kayranin kedisi  (10.03.17 16:31:14) 
şampanya!?


  • babilbaligi  (10.03.17 16:50:41) 
İçkide alkol oranı ne kadar yüksekse kalori miktarı da o kadar fazladır.
İçkinin alkol oranını daha fazla seyrelterek ve seyreltme ürününü kalorisizlerden seçerek sorunu halledebilirsin.
Örneğin: Votkayı portakal suyuyla değil de cola zero ile tüket ve karıştırma oranında cola'yı damak zevkine göre ama mümkün olduğunca fazla tut.
Ve yanında fındık-fıstık götürme.
  • oguz altun  (10.03.17 17:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.