[]

mersin yeni otogar'dan şehir merkezine ulaşım

selam dostlar,
otogardan şehir merkezine sabah 6:30'da nasıl ulaşılır? firmalara ait servis var mıdır? o saatte otobüs çalışır mı? tam olarak varmak istediğim yer mersin idman yurdu meydanı. o saatte buraya nasıl ulaşabilirim. not:şehre tamamen yabancıyım.



 
Hocam gittiğiniz firmanın servisi var mı bilmiyorum ama muhtemelen vardır çünkü yeni otogar şehre epey uzak. Hatta büyük ihtimalle tüm firmaların servisi vardır ben sürekli tek bir firmayı kullandığım için muhtemelen diyorum.


  • cherokee rose  (10.03.17 01:12:18) 
Merhaba, @cherokee rose'un da dediği gibi muhtemelen firmanın servisi vardır. Yoksa da saat 6 itibari ile otogardan belediye otobüsleri kalkıyor. Servis ile giderseniz 30 dakika sürmez meydana varmanız ancak belediye otobüsü ile 1 saati bulabilir.


  • trevor philipsin dovmesi  (10.03.17 01:33:23) 
Servis vardır büyük ihtimalle. Eğer servis varsa binmeden pozcuda ineceğinizi söylersiniz. Dediğiniz yer sahilde servisler o tarafa gitmez ama pozcudan 15 - 20 dakikada yürüyerek ulaşabilirsiniz. Yalnız sahil o saatlerde epey tenha olur aklınızda olsun.


  • desktopu  (10.03.17 01:40:55) 
Mes-koop isimli dolmuslara bin. Cevre yolundan gecer. Sofore Mersin idman yurdu meydanina parelel bir yerde indirirmisin diye soyle. 5, 10dk yurursun. Dedigin meydanin ordan toplu tasima araci gecmez


  • dreadplayer  (10.03.17 06:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.