[]

İnce Telli Saçları Dolgun Gösteren Kadınlar İçin Şampuan

Merhaba duyurunun saçlarına gözü gibi bakan güzide insanları

Başlıktaki reklam tandanslı cümleyi biraz daha açmam gerekirse, ince telli, çabuk yağlanmaya meyilli omuzlarımı dört parmak kadar geçen saçlarım var. Çok çok uzun bir zamandır kozmetik ürünler kullanmıyorum saçlarım için. Vichy Dercos enerji veren şampuanın müdavimi olmuştum, epey de iyi geliyordu. Ancak son bir aydır saç diplerimde hafif bir pullanma oluştu. Dipler sanki eskisi kadar ferah değil, saç kökleri tıkalı gibi hissediyorum. Bu durumu yaşamış ve başarıyla sıyrılmış kullanıcılar acaba bana kozmetik olmayan bir şampuan önerebilirler mi?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

 
yves rocher' nin sampuanlari bence bu konuda iyi. benim saçlarım da ince telli ve gayet hacimli.

hacimli görünümde saç kesimi de önemli.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (10.03.17 01:25:41) 
Bence şanpuanına devam et. Diplerdeki birikme için ise haftada bir arındırıcı bir şampuan kullan. Kozmetik olmayan bilmiyorum maalesef ben tony guy markasınınkini kullandım. Baya bir markada var ama araştır istersen.


  • whysoweird  (10.03.17 09:47:21) 
organix biotinli şampuan var. tavsiye ederim. bende, kız arkadaşımda kullanıyoruz çok memnunuz.


  • contavolta  (10.03.17 10:20:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.