[]

uçakta yurtdışına bisiklet götürmek

bilgisi deneyimi olan var mı?




 
  • durbikonusucaz  (09.03.17 19:33:22) 
Thy ile taşıdım. Bisikletin ön tekerini, pedallarını çıkardım. Selesini minimuma indirip, gidonu gövdeye paralel hale getirdim. Yani olabildiğince ince bir kutu olmasını sağladım. havalı naylon ve tesisat süngerleriyle sarmaladım. Kutu konusu çok sıkıntılı, bisürü bisikletçi gezdim ama vermiyorlar. Ben de normal kolileri kesip birleştirip tv kutusu gibi bir hale getirip o şekilde kullandım.

Kargoda çok sıkıntı olmuyor. Thy yi arayıp bisiklet için rezeravsyon yaptırmanız gerekli. 3 4 saat ya da ertesi güne sarkan bir süreç oluyor. Rezervasyon onayı için aramıyorlar sizin arayıp öğrenmeniz gerekli. Havaalanına gittiğinizde önce bagaj işlemleri sonrasında size verilen ekstra kargo kagıdıyla thy satış kontuarlarından bu kagıtla ödemeyi yapmanız gerekiyor. Rezervasyon için aradığınızda sanırım kilosunu da soruyorlardı. Ben 100 dolar ya da euro gibi bir ödeme yaptım -tam hatırlayamadım-

Sonra da 2 hafta içinde bisikleti çaldırdım. :(
  • fin  (09.03.17 20:17:08) 
dikkatli şekilde uygun kutularda taşıyın.

mümkünse hard shell olsun dışı, geçen sene burada bir eleman ve arkadaşı vardı, bisiklet yarışına giderken kartona sarmışlardı bisikletleri, yamulmuştu, sonra bir ton laf ettilerdi.

güzelce demonte edin, sonra tahta kasa yapın, marangoz 50-100 liraya yapar en fazla.onun içine koyun yumuşak şeylere sarıp.
  • kurnaz  (09.03.17 20:32:47) 
Sektör içindeyim,karton Vs ile değil de bu iş için özelleştirilmiş hardcase bisiklet çantaları var, onları kullanın. Her havayolu şirketi ister Pro ister amatör sporcu olsun çanta, koli kimin bakmaz hoplata hoplata taşır onları kargo > uçak arası.

Evoc, Shimano Pro, Siccon gibi markaların hardcase çantalarını inceleyin. Yine de yerel bir bisiklet mağazasına uğrayıp ya da arayıp kutlama yapar mısınız deyin, her zaman kutu olmayabiliyor, gerçi sezon başı yeni modeller geldiği için kutu bulunur. Zira, biz ayarlarınızı yapıp, sonra sarıp sarmalayarak kutuya koyuyoruz ücret karşılığında.
  • mahsus mahal  (10.03.17 09:57:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.