[]

rahat ve tarz kadın ayakkabısı

diye bir şey yok mu? spor değil.




 
spor olmayan günlük ayakkabılardaki rahatlık olayı markadan ziyade modelle alakalı bir durum bence.
Aşırı topuklular hangi markada olursa olsun ayak için sağlıksız.
Ben h&m'in minik topuklu ayakkabılarıyla çok rahat ediyorum.
Önü açık,kapalı,sivri burun vs birkaç farklı çeşidi var ve her sezon oluyor.

lp.hm.com

Onun dışında da nine west buçuklu numaraları çalışması dolayısıyla sanırım,bana oldukça rahat geliyor.
Dolgu topuk nude modelleri her şeyle giyiliyor.
s-media-cache-ak0.pinimg.com

Bot vs için de en önemli şey ön kısmında platformu olması.Diğer türlü acı içinde kıvranıyorum bir süre sonra.
  • demoniclewinsky  (09.03.17 13:11:06) 
  • rentts  (09.03.17 13:21:54) 
bu konu benim için ciddi bir sorun arz ettiği için tecrübelerimi paylaşmaya geldim. topuklu ayakkabı giydiğimde kendimi çok daha güzel hissettiğim için kendimce çözüm önerileri ürettim. çok şık dolgu topuklu ayakkabılar, botlar, çizmeler var; bunlardan alabilirsin. dolgu topuk kadar orta kalınlıktaki topukluya sahip botlar da şık olabiliyor.
şunu kastediyorum; www.topukluayakkabi.com

daha kalın topuklular ise bence şık görünmüyor. şunun gibi; delisiyimcdn.r.worldssl.net

bu tür kısa ve biraz kalın topuklular da acayip şık ama görece daha rahatsız tabii; img.mecrea.com

yaz mevsimine gelince dolgu topuk candır. şahane güzellikte yazlık ayakkabılar var. bunun için internetteki modelleri sürekli takip et. mecrea.com güzel bir site. önü açık ayakkabılarda önü yuvarlak şekilde açık olanları alma, bunlardan bir ya da iki parmak fışkırıyor ve iğrenç görünüyor. yani bunları;
www.ayakkabi.kadin.in

önü açıklarda şu şekilde açık olanları tercih et ki parmakların düzgün şekilde görünsün; delisiyimcdn.r.worldssl.net

taşlı sandaletler ya da hafif topuklular da gerek parmak arası olsun, gerekse ayakkabı gibi olsun ojeli ve bakımlı ayak parmaklarıyla çok güzel duruyor.
  • fragile lady  (09.03.17 14:35:22 ~ 14:36:58) 
keyman +1

nando shoes'da da çok tarz ve rahat topuklu ayakkabılar vardi.
  • strawberry first  (09.03.17 20:24:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.