[]

Şaka maka hdp nin bitmesi?

Kimsenin umursamaması halk desteğinin de bitmesi çok iyi çok güzel bir şey değil mi? Teröre destek verip sonra ağlamaca yok




 
sadece hdp teröre destek verdi diyorsunuz yani. kafalar pırıl keşke benim de öyle olsa :/


  • latsc  (09.03.17 13:11:15) 
hdp'nin sessizliği bitmiş olmasından değil, nesnel süreç nedeniyle akp'nin eline koz vermek istememesinden dolayı. referandum sonrasını bekleyin daha iyi anlarsınız.


  • yeraltindan potlar  (09.03.17 13:29:00) 
hdp'ye oy verenler bir sonraki seçimde yine hdp'ye oy verecek. bittiğini hangi araştırmalarınız sonucu elde ettiniz? mesela dünkü 8 mart eylemlerindeki kadınların %99'u hdp'ye oy verdi/verecek. o kadınlar bitmeden hdp biter mi? kürtlere hangi hakları verildi de hdp'den destek çektiler?

hep, özep, özdep, dep, hadep, dehap, dtp, bdp, hdp... tüm bu partilerin kuruluşunu ve kapatılışına bizzat şahit oldum. showhaber'den gündem takip edenlerin gözünde bu partilerin hepsi kuruluş/kapatılma süreçlerinde bir kaç kez "bitti"ler. ama ne hikmetse her biri bir öncekinden daha güçlü oldu.

hdp'nin halk desteğini kendi partilerinizinki ile karıştırmayın.
  • lancelot du lac  (09.03.17 16:02:25) 
+1 lancelot du lac
'hdp'nin halk desteğini kendi partilerinizki ile karıştırmayın'
bu haklı bir söylem. diğer partilerin popülistliğini (güçlünün yanında olma arzusunu vs) barındırdığını düşünmüyorum.
oy verenlerin çoğunluğu kürt olsa da büyük bir kısım da gündemi takip eden, okuyan, araştıran insanlar.
yani büyük kısım kökeninden dolayı oy verse de o kadar büyük olmayan ama azınsanamayacak bir kesim de rasyonel mantığı ile veriyor.

akp'ye daha düzgün sol bir muhalif-alternatif sunabilirlerse hdp bitebilir.
ama bu şartlarda, sindirerek vs. bitmez.

düşüncem budur.
  • parcaliham  (10.03.17 02:57:46 ~ 02:59:39) 
@lancelout du lac
Basit gibi amaç güçlü argüman.
Tek bildiğiniz pkk desteği ile Kürtleri sömürmek, kendi geçmişlerinden yaşayışlarından koparmaktı.
Ama süslü laflarla konuşmayı da yine çok iyi biliyorsunuz.
  • aklimdakisorular  (10.03.17 11:27:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.