[]

İstanbul'da tanıdığınız toptan kırtasiye malzemesi satan bir yer var mı?

Şöyle ki; 100 öğrencinin bulunduğu bir okula birileri kırtasiye yardımı yapmak istiyor. Her bir öğrenci için kırtasiye seti ayarlamak gerek ki birine fazla giderken, diğer öğrenciye az gitmesin. Kırtasiye setleri de oldukça pahalı internette. Uygun fiyatlı bir adet buldum ama içinde defter falan yok. Var mı referanslar? Öneriler?

(Para toplama opsiyonu olmayacak)


 
tahtakale ve cağaloğlunda kırtasiyeler perakende satarken de gayet uygun fiyatlı, toptan alımlarda daha da düşüyor fiyatları ve pazarlık da yapabilirsiniz.

lokasyon olarak da mısır çarşısı'nın üst tarafları ve marmaray'ın cağaloğlu çıkışı taraflarında bir sürü yer bulursunuz. civar esnaf da yönlendirebilir.
  • orange coffee  (09.03.17 11:39:08) 
Belirtmeyi unutmuşum, online alışveriş için soruyorum. Yani bir yerden bir yere giderek yapmaktan ziyade bize bir teklif sunsunlar, biz de gönüllülerle paylaşalım istiyorum.


  • dessy  (09.03.17 11:41:01) 
1000motorcu1000cocuk diye bir proje yurutuyor fotografci bir arkadasim. onun anlastigi bir kirtasiye var ercanlar diye.

www.ercanlar.net

anlasmalarinin detaylarini bilmiyorum. ama arkadas memnun, seviyor burayi. sanirim yardimci oluyorlar. ilgilenirsen detaylarini sorarim.
  • jimicik  (09.03.17 11:45:00) 
  • giggs  (09.03.17 11:53:06) 
dmo daha uygun olabilir belki. dmo sadece devlet dairelerine mi satış hizmeti veriyor onu bilmiyorum. arayıp danışmanızda fayda var.


  • burty  (09.03.17 12:09:34) 
Beşiktaşdaki Sönmez kırtasiye İstanbul'da olduğum zamanlar tüm sorunlarıma çözüm bulmuştu.
En ucuz orası ve yardım etmeyi çok seven bir insan olduğu için doğru yönlendirebilir seni.

  • sadegazoz  (09.03.17 12:28:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.