[]

kadınlar gününde sevgili adayına çiçek almak

daha sevgili olunmamış, sevgili olma aşamasındaki birine çiçek alınır mı? saçma mı olur? çiçek alsam ne tür bir şey almam gerekir? akıl verin. tavsiyeleri alayım.

ekleme: çiçeği elden vereceğim, adrese yollama şeklinde yapmayacağım. zaten akşam buluşacağız. orada kadınlar gününü de biraz bahane etmeyi düşündüm :)


 
Kadınlar gününde çiçek almak genel olarak saçma bence.


  • beni taniyan yok bu sehirde  (08.03.17 16:11:48) 
bonyfood al.


  • elorelia  (08.03.17 16:15:25) 
kadinlar gününde kadina cicek (hediye) almak cok sacma +1


  • shi aila  (08.03.17 16:21:02) 
elorelia bonyfood'la kafayı bozmuş.

kadınlar günü'nden hiç bahsetmeden tek bir papatya verebilirsiniz. ya da papatya demeti. vereceğiniz çiçek her neyse olabildiğince doğal görünmeli.

(gerçi kadınlar günü'nden bahsetmezseniz neyi bahane edeceksiniz o da var, değil mi?)
  • filteria  (08.03.17 16:23:44 ~ 16:28:25) 
bana alinsa hosuma gider.

ama tek karanfil degil, minik sukulent veya minik orkide hos olaibilir. devasa olmasin yani.
  • jimicik  (08.03.17 16:24:07) 
bu bahaneyle kahve içmeye çağır, yanında da browni yersiniz.
hiç durma msj at :) en azından gül yüzünü görürsün sevgili adayının, çiçek göndermekten daha samimi olur

  • part time pollyanna  (08.03.17 16:26:21) 
romantik bir serseri olarak aşırı tuttum fikri. hani böyle kadınlar içinden bir seni seçtim, çiçeğmi de sana al sana verdim gibi beyle bir ince mesaj çıkar :)

ha hatun bir şey çıkaramayıp ''kadınlar gününde çiçek çk sçma bnce :////'' diyen bir tipse geri al çiçeğini.

papatya +1
  • otonomo  (08.03.17 16:32:47) 
Kadınlar gününde çiçek/hediye almak saçma +1
krem peynir +100

  • mutekebbir  (08.03.17 16:37:18) 
çiçeği elden vereceğim, adrese yollama şeklinde yapmayacağım. zaten akşam buluşacağız. orada kadınlar gününü de biraz bahane etmeyi düşündüm :)


  • gonul_isleri  (08.03.17 17:59:43) 
ulan ben de çiçek aldım keşke burayı okusaymışım. neyse benim hatunun emek falan muhabbetlerinde gözü yok çok sevindi boynuma sarıldı. bu bana yeter :)


  • rosencruz  (08.03.17 18:38:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.