[]

Bunlar enayi mi ariyor ?

www.sahibinden.com

Bu ne ya ?


 
anladığım kadarıyla tadilat yaptırdıkları için işleri durdurmak zorunda kaldılar ve o sıkışık dönemi atlatmak için yapıyor olabilirler veya tadilata gerekli finansman sağlamak üzere bu yolu seçmiş olabilirler.


  • burty  (08.03.17 09:43:08) 
Neyini beğenmedin? bence gayet mantıklı.


  • harzem  (08.03.17 10:29:12) 
evet enayi arıyor. şirket neye göre değerlenmiş bilgi yok, ne kadar kar eder belli değil, sen o koyduğun parayı ne zaman alırsın fikir yok, küçük ortak olacağına göre genel müdür gidip sağdan soldan fatura toplayıp "biz kar etmedik" dediği zaman götü avuçlayacağın garanti, kasayı tutamayacağın kesin. kayıt dışı satış durumunda hasılatın kaçacağı garanti falan filan.
o parayı ver şşirkete ortak olma daha karlısın. o kadar söyleyeyim.

  • babilbaligi  (08.03.17 10:34:09) 
neden enayi arıyor olsunlar ki?
Daha dün karabük'te bir kafe sadece işletmesini 500.000.-TL satıyordu.
bence normal.

yahu adam ayrıntılar için arayınız demiş. arar sorarsın. işine gelirse alırsın, btti gitti.
  • teritori  (08.03.17 10:47:04 ~ 10:54:16) 
Soz sahibi olmayacak kadar (yuzde 40 demis en fazla) hisse satiyor.
Halka acik, kap'a tabi bir yer degil. Bence sikinti.

  • runfor  (08.03.17 10:57:06) 
Enayi arıyor olabilirler ama tam tersi de olabilir. Fiyat yüksek değil. sonuçta internetten satın almayacaksın gideceksin görüşeceksin kafana yatarsa ortak olacaksın.


  • fyodor dostoyevski  (08.03.17 10:58:28) 
Çarpma amacı olması şart değil. Parayı ver unut demiyor, belki teminat verecektir? atıyorum tapuya ortak edecektir vb... arayıp sormadan bilemezsiniz.


  • 507  (08.03.17 13:40:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.