[]

dyson vs philips ultimate

biliyorum philips çok övülüyor da uygun sayılabilecek bir fiyata dyson buldum. dc62 kullanan var mıdır, tüy performansı nasıldır? normal performansı veya? yurtiçi marathon daha mı iyi yoksa?

bir de dyson türkiye yurtdışından gelen makineye ne olursa olsun parasıyla bile tamir etmiyor demişler, doğru mudur?

danke.

 
miele cat and dog


  • tahin pekmez yoğurt  (07.03.17 23:29:45) 
o'nu da çok öneriyolar ama toz torbasız ve pratik bir şey bakıyorum açıkçası :)


  • passion rules the game  (07.03.17 23:30:37) 
Philips marathon ultimate forever <3 :D

Dyson'i da denedim magazada ama philips daha iyi cekiyor teknik olarak da daha iyi zaten. Kedi tuyunden eser yok halilarda koltuklarda, gonul rahatligi ile tavsiye ederim. Arada bir filtresini temizliyorsun o da 5 dakikalik is.

Edit: 3 tane degil 6 tane baslik var benim aldigim modelde.
  • neferkitty  (08.03.17 00:04:18 ~ 10:03:31) 
ben de dc 62 var, merak edip az once philipsinkine baktim, kesinlikle dyson daha iyi, cekis guclerini bilemem, ben dysonin cekis gucunden memnunum digerini hic duymamistim imdiye kadar fakat temel ayrim noktasi dyson ile cok cesitli uclari vasitasiyla butun evi her koseyi temizleyebiliyorsunuz, kullanmaya baslayana kadar ne dedigim pek anlasilmayabilir fakat benim gordugum kadariyla sadece uc tane aparat gozukuyor marathonda benim icin yeterli olmazdi cunku ayni cekis gucune de sahip olsalar, ayni noktalara ulasamiyorlar. bu arada kaca buldunuz ve nerede buldunuz, bir arkadas almak istiyordu onun icin de ogrenmis olayim.


  • mavicorap  (08.03.17 03:32:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.