[]

Hangi yasa bu

Kredi kartım ile internetten alışveriş yaptım aşağıdaki gibi mesaj geldi. Nerden cikti simdi bu nedeni nedir? Belirttikleri yasa hangisi?

Banka: Garanti

Degerli musterimiz, yasa geregi, kartiniz ile internet uzerinden harcama yapmaya devam edebilmek icin 17 Agustos'a kadar onayiniz gerekmektedir. Onay vermemeniz durumunda kartiniz 17.08.2017 tarihinde internet harcamalarina kapatilacaktir. Kartlarinizla internette alisveris yapmaya devam edebilmek icin SMS ile ONAY yazip kart son 6 haneyi 3340'a gondermeniz gerekmektedir

 
Dolandırıcılık vs herhangi birşey olabilir. Bankayı arayıp bilgi al.


  • sylr  (07.03.17 23:11:24) 
Bana da bu mesajlardan geldi 3 kartım var 3ü içinde geldi Garanti Bankasından fakat denileni yapmadım. Yabancı bir numara değil çünkü Garantinin önceden attığı mesajlar bu mesajların üstünde duruyor. O tarih bir gelsin elbet onlar beni arar zaten.


  • gozu acik sevisen yahudi  (07.03.17 23:20:16) 
Banka ürün yöneticilerinin kararı doğrultusunda tüm kredi kartları genelde internet alışverişlerine default açık olarak basılır. Risk arttıkça da bu uygulamadan vazgeçilebilir ve artık başvuru anında zorunlu kılınabilir.
Yasa olmasa da banka risk görüp onay almak istemiş olabilir.
Bu ara 3D sms dolandırıcılığı gittikçe yaygınlaştı ve bankalar sorumluluklarını minimumda tutmak istiyor.
  • rastinon  (07.03.17 23:58:23) 
Şu olay;

www.cepseyir.com
  • ansitu  (08.03.17 01:19:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.