[]

Sakali tersten kesmek

Artik haftanin 5 gunu tras olunmasi gerek.

Ancak, normal yukaridan asagi kestigim zaman o istedigim "bebek poposu" purussuzlugunu yakalayamiyorum. Tersten kestigim zaman ise basta boyun olmak uzere pek cok yer kizariyor/tahris oluyor.

Kullanilan:
-Jilet: gillette mach3
-Tras kopugu: kirmizi arko tras sabunu

Boyle olmamasi icin ne yapayim/kullanayim?

 
sizin ilacınız elektrikli traş makinesi.


  • faideli bilgiler  (07.03.17 21:52:23) 
makine +1


  • hopeless  (07.03.17 22:04:25) 
Elinin ayari varsa elektrikli testere de bebek poposu kivamina getirebilir


  • tum haklari saklidir  (07.03.17 22:46:25) 
  • angelus  (07.03.17 22:55:32) 
ilacınız gillette fusion ve traş öncesi en az 3-4 dakika fırça ile yüzü köpüklemek. yüze sıkılan hazır köpükler yumuşatma konusun traş fırçasıyla boy ölçüşemez. arkonun kırmızı paketli eski tip sabunlarından alın.

sadece meraktan soruyorum, bu bebek poposu prüzsüzlüğü ne için acaba :D

edit: arkadaş bir üstte bütün gerekli şeyleri vermiş. şahsi kanaatim jilet fusion ile devam etmen yönünde
  • avkatbey  (07.03.17 23:02:02 ~ 23:02:44) 
Angelus+1

Ustalık gerektirir bilekten oynat jileti daha rahat alırsın.
  • gozu acik sevisen yahudi  (07.03.17 23:26:30) 
makine de aynı şeye sebep olur muhtemelen. ben ikisini de denedim. aynı. sakalın çıkış yönleri biraz karışıksa hele boyun bölgesinde o tahrişten kurtulmak zor.


  • zirrealist  (08.03.17 00:26:52) 
angelusun resmini attığı o kremli tıraş sabunları ile tam kıvamında oluyor ama uygulamada da sıkıntı olabilir. tıraş öncesinde de 1 dakika yüzünü ılık suyla yıka ardından fırçayla köpüğü iyice yay yavaş yavaş, sonra soğuk suyla yıka, ardından da isteğe bağlı kolonya.


  • Euxinos007  (08.03.17 00:42:24) 
boyun bölgesini hep tersten alman gerekiyordu zaten :/ bir ters, bir düz kestiysen sürekli, belki ondan tahriş oluyordur.


  • sporty  (08.03.17 04:00:13 ~ 04:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.