[]

şengen vize basvurusu hesap dokumu

maas aldigim bankadaki hesabim ile normalde parami yatirdigim ve hesap hareketliligimin oldugu banka hesabim farkli bankalarda. maas yatar yatmaz son kurusuna kadar kullandigim hesaba eft yaparim her ay dolayisiyla maas hesabimin bakiyesi hep 0. vize basvurusu yaparken istenen hesap dokumunde kullandigim hesabin dokumunu versem bu parayi nerden bulup gonderiyor diyecekler, sadece maas hesabimin dokumunu versem bakiye hep 0. ikisini birden mi vermeli acaba? cok vize basvurusu yaptim ama bu durumu ilk kez yasiyorum, napmali?

onemliyse ulke italya, vize tipi turistik.


 
para giriş çıkışı olan hesabı götürmen yeterli, maaş bordron, hizmet dökümün, işe giriş ve çalışma belgelerin maaş aldığını kanıtlıyor zaten; ayrıca maaş hesabını göstermene gerek yok. ben maaştan farklı hesap göstererek aldım italya'dan.


  • baba jo  (07.03.17 20:13:16) 
kimse parayı nereden buldu getirdi demez, işleyen ve bakiyeli hesabın varsa yeterli.


  • neyehbe  (07.03.17 22:03:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.