[]

Bu şartlar altında yurt dışı

Merhaba,

Aylik 4-5 bin lira bir yere sabit çalışmadan gelir elde ediyorum. Yani Türkiye'de bulunmam gerekmiyor. Evli değilim. Yurt dışına yerlesmek amacıyla hangi secenekler vardir? Yüksek lisans okursam isime vakit ayiramam gibi. Serbest fatura kesen biri olarak basvurmak mumkun mu? Benzer sartlarda olup arastirmasini yapmis olan var mi?

Teşekkürler

 
tekrar lisansa başvurabilirsin gibi.


  • freya  (07.03.17 17:51:42) 
Bilgisiz yazıyorum; böyle işleri yapanlar çekyayı falan tercih ediyorlar sanırım. Yani nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama internetten eğitim vidyoları yayınlayan, çeviri işi yapanlar falan var orada yaşayıp. Belki fikir olur diye söylüyorum.

Bir deserbest çağrışım: www.digitalnomadjobs.com
  • harmonikhakaret  (07.03.17 18:05:58) 
Ülke fark etmez derseniz Kırgızistan'da ülkeye ayak bastıktan sonra yapacağınız başvuru ile sorgusuz sualsiz sınırsız oturum alabilirsiniz.

Avrupa'da Balkan ülkeleri daha kolay olur. Hem de ucuz.
AB ülkelerinden Polonya, Bulgaristan, Romanya olabilir. Ucuz olduğu için krallar gibi yaşarsınız.

Güney Asya'da Kamboçya'ya ve Tayland'a gidenler de var.

Güney Amerika için de Arjantin ve Şili olabilir.
  • tahin pekmez yoğurt  (07.03.17 18:49:21) 
belgrad'da biri vardi sozlukte ama kim oldugunu hatirlamiyorum. :)


  • kassiopeia  (07.03.17 19:52:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.