[]

gelinlik ile ilgili sorular

düğün ağustos sonunda. haziran ayında bakmaya başlasam geç mi kalmış olurum? tez yazıyorum da, o sıralarda rahatlamış olacağım. öyle beğendiğim modeli diktireyim gibi bir derdim de yok, hazır beğenip tadilat yaptırırım sanıyorum.

bunun yanı sıra abartılı modellerden hoşlanmıyorum, internetten baktım da a kesim dedikleri uygun gibi geldi. fazla dar kalıpları bana yakışmaz, fazla kabarıklardan da ben hoşlanmıyorum. aşırı pahalı da olmasın istiyorum, gerek yok. kadıköy civarından tavsiye edeceğiniz nereler var? söğütlüçeşme caddesindeki gelinlikçiler nasıldır? yoksa oleg cassini gibi daha kurumsal yerlere mi yönelmeli?

bir de son olarak; kiralamalı mı, satın mı alınmalı?

 
Valla çevremdeki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla "evet" geç kalmış olursun. Arkadaş Mayıs'ta evlendi Ocak-Şubat gibi gittiği gelinlikçiler "Aoaoaaaaa çok geç kalmışsınız hiii" diye dırdır etti. Ha şanslıysan yürürsün ama beğenmezsen uğraşırsın biraz...

A kesim güzeldir. Zaten prenses modelin pek kimseye yakıştığını görmedim. A hem ince hem uzun gösteriyor. Oleg Cassini fiyat performans açısından makul gördüğüm kadarıyla.

Son soru: Valla bu senin kararın. Ama benim bildiğim kiralamaların fiyatı da gereksiz uçuyor. Kiralayacağına satın alıp sonra satman daha karlı olabilir eğer uygun kiralık bulamazsan.
  • lcha  (07.03.17 17:26:52) 
senin için geç değilde, gelinlikcilerde sıra oluyor sıkıntı onların yoğunluğundan doğuyor, zaten son işlemleri düğüne yakın yapıyorlar ama bunun model seçmesi kumaş seçmesi diktireceğin yeri beğenmek derken 'bakma' süreci neredeyse 2-3 hafta sonu sürüyor sonra gelinlikçininde elinde tonla işi oluyor onlar sana ileri tarih veriyorlar bu yüzden..
oleg çok ileri tarihe bitiş veriyor şu sıralar gitmen lazım, çok yoğunlar biz nisan ayında arkadaş için gitmiştik ekimdeki nikahı için belki yetişir bilemiyorum demişlerdi..
arkadaşla oleg ve başka bir gelinlikçiye gidip anladıklarım bunlardı
  • eja  (07.03.17 17:27:01) 
Aysira var söğütlüçeşmede fabrika satış mağazası sanırım. Pek popüler fiyatlar da uygun sayılabilir.
Oleg cassini candır.
Paraya kıyarım derseniz pronovias var, hastasıyım.

Ve evet haziran falan çok geç. Ağustosta evlenecek arkadaşlarım 2 ay önce başkadılar gelinlikçi gezmeye. Aradığınızı bulmak düşündüğünüzden daha zor olacak. Zaman yaratmaya çalışın.
  • bir nick var benden iceri  (07.03.17 17:31:40) 
o dönemlerde yoğunluk olduğu için dikim bile olmasa yapılacak birkaç düzenleme zaman alabilir.
Zamanında Kadıköy'deki birkaç gelinlikçiye gidip beni saçmasapan bir hale getirmelerine izin verip darlandıktan sonra (mağazada ne varsa üstüme koydular,duvaklar akseuarlar,tüller süsler fln) oleg cassini'ye gidip yarım saatte modeli seçtim.
böyle çok sade ve düz modelleri var.

www.olegcassini.com.tr

Şimdiden gidip 1 gününüzü ayırın,zaten beden seçiyorsunuz,en fazla bir prova yaparsınız biter.

edit:bir de online rezervasyon yapın,%10 indirim oluyor.
  • demoniclewinsky  (07.03.17 17:36:12 ~ 17:38:03) 
yani ne bileyim, nişan için elbise bakmaya gittiğimde 3 hafta vardı, kadın "inanamıyorum çok geç kalmışsın insanlar 3-4 ay önce başlıyor bakmaya" demişti de, iki saat içerisinde beğenmiştim elbiseyi. mağaza mağaza gezip gelinlik denersem zaten içim daralır, 3-4 seçeneğe eleyip, oralardan halletmek istiyorum.


  • gmzo  (07.03.17 17:41:18) 
geçen ay oleg cassiniye gittim çok fazla bi araştırma yapmadan. kafamda az buçuk a kesim tipinde bir model vardı. anlattım yardımcı oldular. gecen hafta provalarım bitti gelinliğim elimde. nisan başı evleniyorum. bana da çok geç kalmışsın felan dediler ama şehir dışından geliyorum vs vs deyip sıkıştırdım randevuları. yardımcı oluyorlar yani satış yapacaklar sonuçta.
demem o ki rahat ol. ne kadar strese girersen bulmak o kadar zorlaşıyor.mutluluklar bu arada :)

  • hicgudu  (07.03.17 17:46:19) 
eski duyuruları karıştırırken şurayı buldum, harika işleri var: www.facebook.com

ama özel dikim yapıyoruz demişler. şöyle sade bir model ne kadara mal olur acaba? diktirince çok mu pahalıya gelir fikri olan var mı?
  • gmzo  (07.03.17 18:57:53) 
2 sene önce su modele 4000 demişlerdi kadıköy'deki gelinlikçiler.
www.eksiduyuru.com

Su anki fiyatları bilmiyorum ama ben o kadar para verip sonra istediğim gibi olmazsa diye tırsmıştım.Gerçi oradakiler daha önce yaptıkları modeller,yapamama gibi bir durumları olmaz.Yine de mağazadan almaktan pahalıya gelir diye düşünüyorum.
  • demoniclewinsky  (07.03.17 19:35:51 ~ 19:36:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.