[]

Nabız

Selam kanks yeni spor yapmaya başladım. 10 dk yürüyük diğer aletlerde asla kendimi yormadan kas çalışıp 10 dk daha bisiklet sürüyorum. Fakat bişi farkettik. Benim nabız 160ları falan bulup geçiyo bisiklet sürerken. Eşimin 120 130.
Doktora bi gitmek gerekir mi bu durum için. Valla billa kendimi aşırı zorlamıyorum. Zaten mizacım tembel. Bu nabız neden dağları tepeleri aşar bi vaziyete geliyor olabilir ki?



 
Yeni başladığın için.


  • angelus  (07.03.17 16:51:31) 
O zaman tempoyu düşürmeden devam mı?


  • banane yaaaa  (07.03.17 16:52:50) 
Aynen devam. Mevcut duruma kardiyovasküler sistem alıştığında, yani güçlendiğinde, daha az hareketle daha çok kan pompalamaya başlayacak, o zaman düşer nabzın.


  • angelus  (07.03.17 16:55:20) 
'Normalde kaçtır nabzın, heyecan durumlarında falan da öyle fırlayıp gittiği olur mu, merdiven çıkarken nasılsın, vb...?' soruların cevapları da önemli gerçi de ben senin yerine olsam bir kardiyoloğa görünür, bir eforlu ekg testinden geçerdim.


  • oguz altun  (07.03.17 17:05:35) 
Sadece yeni başladığınız için olmayabilir. Aynısı 4 ay önce başıma geldi, ekg çektirdim bir sorun yok dediler, eko çektirdim bir sorun yok dediler, en sonunda bir doktorun aklına kan değerlerime bakmak geldi, sebep demir eksikliği çıktı :) demir takviyesi almaya başladığımdan beri de nabzım düzelmeye başladı, regl periyodum düzene girdi, daha bir sürü etkisini gördüm. zaten kadınların bir çoğunda demir eksikliği var. özetle kan değerlerinize baktırın. içiniz daha rahat edecekse eko da çektirin.


  • someonewalksalone  (07.03.17 17:55:14) 
egzersizde 160 normal. doktorluk bir durum yok-


  • fayfim  (07.03.17 18:08:10) 
Hımm en iyisi bi doktora gidiyim ben. Eşeği sağlam kazığa bağlayayım. Ama en azından içim ferahladı. Teşekürler kanklar.
Bi an yoksa kalbim falan mı yetmiyo mu ki diye korkmuştum açıkçası.

  • banane yaaaa  (07.03.17 18:42:09) 
HIIT egzersizleri için 160 normal olabilir, ama bisiklet için çok da normal değil bence.


  • awareim  (07.03.17 19:44:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.