[]

son günlerde sözlükle ilgili paranoyalar

selam paranoyak duyurucular,

sizinle paranoya güncemden bir kesit paylaşmak istiyorum :D

bir kaç gündür sözlüğe bağlanıyorum (chrome ile);
1- şukela, çok kötü vs hiç bir tuş altta görünmüyor.
2- sol frame yenilenmiyor (en üstteki 'yenile'ye tıklıyorum sol frame değişmiyor).
3- sadece ilk 100 tane entry'yi gösteriyor.
4- ve en önemlisi "ben / mesaj / olay" açılıyor, çalışıyor fakat "terk"in de içinde olduğu sondaki üç noktalar açılmıyor. tıklıyorum bir şey olmuyor.

dün iş yerinde; kaç kere kapatıp tekrar açtım, çerezleri silip tekrar denedim. her seferinde "zaten bağlısınız" dedi. ve sorunlar devam etti..

dün akşam evde de aynısı oldu...

bugün işe geldim, "zaten bağlısınız" demedi, nick ve şifre girerek bağlandım. fakat üstte saydığım aynı sorunlar devam ediyor...

son yazdığım entry'lerin de görünmediğini düşünüyorum..

bu kadarı olmasa da; sol frame'in yenilenmemesi ya da bir tıklayınca yenilenip, bir daha tıklayınca önceki durumu göstermesi gibi olmuştu daha önce, bir kaç kere.

hatta artırayım; anayasa maddelerinin oylandığı zamanlarda "hayır" minvalinde açılan başlıkların ya da yazılan entry'lerin sol frame'de görünmediğini düşünmüştüm... çok sürekli takılmadığım için diğer sorunlar da o zamanlar var mıydı bilemiyorum.

böyle şeyler başınıza geldi mi?
yoksa hayal dünyam çok mu renkli?

cevap verenlere şimdiden teşekkürler...

 
Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, ev, iş ve mobilde. (Opera, Chrome ve Safari kullanıyorum) Belki tarayıcı ya da tarayıcı ayarlarıyla ilgili bir sorun olmuş olabilir.

Son entry'ni 06.03.2017-14:04'te mi girmiştin, öyleyse bir sıkıntı yok.

İşin paranoya kısımlarına gelicek olursak, ben de bazı başlıklara yazılırken normalden uzun bekleme/yönlendirme süresi hissediyorum, sanki o entry başka bir veritabanında kalıcı olarak arşivleniyormuş gibi. Söz konusu başlıklar, malum sarışın avukatın, malum uzun şahsın ve eski partisinin, Türkiye ile ilgili başlıklar oluyor.
  • zwiegesprach  (07.03.17 10:56:15) 
sozluge neler olmus. cok tuhaf.


  • e haliyle  (22.03.17 01:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.