[]

İnternetten tanışmada begenmeme veya begenilmeme

Hepimizin ortak sorunu sanırım, internette fikirlerini, yazdıklarını begeniyoruz, kendimize yakın görüyoruz, bir şekilde muhabbet kurup, foto gönderimi yaptıktan sonra bize uygun olmadıgını görüyoruz o kişinin. Kısacası tip olarak begenmiyoruz ya da begenilmiyoruz. Bu durumlarda muhabbetin seyri nasıl oluyor sizde? Ya da foto istemeden önce neler konusuyorsunuz? Hemen muhabbeti kesmekte olmuyor. Arada derede kalıyoruz hep.




 
Yüz yüze görüşmediğiniz biriyle flörtleşmeyin.


  • pike  (06.03.17 23:40:30) 
@limonlu cola

Birini güzel bulmamak sığlık mı? Karakteri süper olabilir bu tamam ama fiziksel çekimde lazım.Ayrıca kendi begenilmeme durumlarımı da kattım olaya dikkat edersen, olabilir bu da.
  • basubadelmevt  (06.03.17 23:46:31) 
Sen niye kaçtın cola?


  • prince legolas  (06.03.17 23:51:56) 
klasik insan beklentileri tuzağına düşüyorsun. fikirleri veya yazdığı birşey ilgini çektiği için fiziksel olarak da güzel-çekici olacağına inanıyorsun. buna göre yatırım yapıyorsun-beklentiye giriyorsun. çünkü böyle olmasını ümit ediyorsun. ama hayat gerçekleri bu tavırla örtüşmüyor.


  • orpheus  (07.03.17 00:07:47) 
Görmedigin insanla flörtleşmeyeceksin +1 bunun sığlıkla falan alakası yok.


  • aquarium  (07.03.17 00:10:24) 
bana kalsa uzun konusma süreçli internet tanışmaları güzel, daha iyi tanışılabiliyor. fakat insanların beklentiye giriyor olması, kafalarında bir şey çizmeleri ve onla uyusmayabilme düşüncesi bende fobimsi bir şey olusturdu. ve bu sığlıkla yüzleşmek. bu yüzden internet üzerinden flörtleşmiyorum.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (07.03.17 00:15:38) 
Çok normal bi durum, kırar mıyım acaba düşüncesiyle ekstra bi çaba göstermene gerek yok. Karşındaki iletişim kurmadıkça başlatan sen olma o iletişim kurduğunda da birkaç kelamdan sonra karşı tarafı cevap vermek durumunda bırakacak şekilde yazma zamanla soğur muhabbet. Baktın uzuyor bahaneyle sen uza er ya da geç o da uzaklaşır. Uzaklaşmazsa da demek ki yalnızca görsel olarak uyumsuz değilmişsiniz o zaman kırma korkusu olmadan muhabbeti sonlandırabilirsin.


  • Nature Works  (07.03.17 01:02:56) 
etkilenmek için nasıl bir cümleden fazlasına ihtiyaç varsa, fiziksel olarak beğenmek için de bir fotoğraftan biraz fazlasına ihtiyaç var.

beklentileri çok olan ve acelesi olan için internet uygun bir mecra değil bence de.
  • otonomo  (07.03.17 01:13:20 ~ 01:13:35) 
valla aynen insanın bir anda yazası konuşası gidiyor :D benim 2 güne muhabbeti kestiğim oldu öyle durumlarda. karşı tarafı eminim çok üzmüştür bu ama benim de buluştuğumuz an bir anda yüzünde acı bir ifade çöken tinder eşlerim oldu. internet pişmanlık ya.


  • klar  (07.03.17 01:18:12) 
Falza uzatmadan fotoğraflarınızı görün birbirinizin.

Siglikla da uzaktan yakından alakasi yok. Realist olalim biraz.
Fikirleri yasam, yasam tsrzi, hayata bakis acisi hosuna gidiyor diye tipini begenmedgin kisiye katlanmak zorunda misin? Ne kadaer da erdemli yahu insanlar.. Gercekten bu kadar erdemli misiniz yasarken de?
Güzellik/yakisiklilik son derece onemlo bir kriterdir, kabul etsek de etmesek de. Biz insanlar buna gore birini begenen ya da begenmeyen yarstiklariz ama nedense bunu kabul etmek istemeyiz, inkar etmeye calisiriz, secimini yaparken bu kriteri hesaba katani ayiplariz.
Guzellige onem vermiyormus gibi yaparak prim yapmaya calisiriz. Kendimizi bile guzellige onem vermeme konusunda kandirmaya calisiriz.

Gercekten merak ediyorum, sigliktan bahseden insanlar konustuklari kadar erdemli mi gercekten diye.
  • stavro  (07.03.17 01:21:10 ~ 01:21:37) 
Fotoğrafını göstermeyi geciktirenlerle iletişimi kısa kesiyorum baştan.


  • arnold schwarzeneger  (07.03.17 10:23:07) 
"Ben seni arkadaş olarak görüyorum"


  • lcha  (07.03.17 10:35:15) 
Tamam siz erdemlisiniz o zaman, ama digerleri sig falan degil, Bildigin normal insanlar. Sadece kriterleri sizinkinden farkli.


  • stavro  (07.03.17 14:16:35) 
Şu fotoğraf yollama mevzusu hala varmış ona şaşırdım ben asıl. Normalde iletişim çok iyiyse bir şekilde buluşuyorsun zaten ya da bana hep böyle denk geldi bilmiyorum. Gerçi iyi bir iletişim esnasında birisi fotoğrafımı istese gülüp geçerdim, yollamazdım da. Çünkü bahsettiğimiz iletişim karşımızdakini görmeden başlamış ve seyri de beklenenden iyi gittiği için, yeri geliyor bu İLETİŞİMİ "daha" gerçek bir ortama taşımak isteyebiliyorsunuz. Olduğu yerde bırakmak da mümkün, zira her güzel iletişim daha gerçek olmak zorunda da değil.

Buluştuğunuzda zaten cinsel bir çekim olacaksa olur. Hazırda iyi bir iletişim de var. Hileli açılar, üzerinde oynanmış veya tarihi belirsiz fotoğraflar ile birisini değerlendirip, güzel olan kısmı pek umursamıyor insanlar anlaşılan. Fotoğrafta iyi görünenin gerçekte karşılaşılan ile pek alakası olmadığı gibi, zıttı da pekala olabilir. Ellerinin, kokusunun, gülüşünün veya sesinin bizi etkilemeyeceğinden emin olmak çok mu kolay, bilemedim.
  • givemesomesubstance  (07.03.17 15:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.