[]

yemek kültürü konusunda iki şeyi anlamıyorum

dışarda yemek yerim hem de çok..

tavuk dönerden tutun tüm fesfud zincirlerine veya nispi lüks mekanlara kadar geniş bir yelpazede dışarda yemek yerim.

gelin görün ki iki konuya anlam veremiyorum:

1. metal dokAnmasın diye elle parçalanmış (gayet büyük parçalı, yerken insanın ağzına sığmaz yani güya insan yiyecek) yeşillikli salata ve üzerinde 4 gram ızgara tavuk göğsü veya ton balığı
2. kahvaltı (serpme, normal fark etmez)


bu iki konu beni bitiriyor abi.
hayattaki en büyük samimiyetsizliklerden biri bence budur.
ilk 10 a girer yani.

zaten dikkat edin sosyal medya yemek fotoğrafı paylaşımlarının yüzde 85 i ya sınırsız çaylı serpme kahvaltıdır, ya da tavuklu koca parçalı salatadır. (ayyyhh afiyetler olsunnn)


bugün de hayata dair sinir olacak bir şey arıyordum ve buldum, derdimi siksinler mi? evet.

 
Serpme kahvaltıdan daha güzel bi şey görmedim ben. Açıkhava, oturduğun yere gelen onlarca çeşit kahvaltılık.. zaten az getiriyorlar, tadımlık alınca hepsinden doyuyorsun. Çaylar doldukça muhabbet.. En güzel bi şey..


  • lovemyself  (06.03.17 21:20:13) 
bi şeye sinirlenip başlık açmışsın. anlaşılmıyosun şu anda.


  • nocturness  (06.03.17 21:26:24) 
sen de bendenmişsin. seni gayet iyi anlıyorum.


  • funl  (06.03.17 21:32:02) 
1. al benden de o kadar.
zaten sırf salatayla bir öğün geçirmeye anlam veremiyorum.
birkaç kere özenip denedim, ama bana göre değil.
ana yemek olarak ızgara tavuk tarzı bir şey yersin, yanındaki salatayla yetinmiyorsan bir de ayrıca salata istersin mesela.
buna varım.
ama salata salatadır.
tavuklu da olsa ben kendimi yemek yemiş gibi hissetmediğim gibi, bir de lezzeti bana hiç cazip gelmiyor.

2. güzel ve uzun bir brunch ya da normal kahvaltı güzel oluyor bence açık havada.
yani orada para verilen şey kahvaltıda yediklerinden ziyade, yaptığın keyif ve tembellikle birlikte ortamın tadını çıkarma.
  • blatta hiberna  (06.03.17 21:51:56) 
Serpme kahvaltı çok güzel . Aşırı ağır yemek yemeyi severim bana kalsa Akşama kadar otururum serpme kalvaltının başında.


  • cabiday  (06.03.17 22:33:37) 
dışarıda kahvaltı para tuzağı ben bi onu bilirim.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.03.17 22:35:18) 
Serpme kahvalti ile tırtıllı salataları karsılastırma gözünü seveyim ya. İyi malzemelerle donatılmış bir serpme masası iskenderi filan sollar. Sabah-Aksam yiyebilirim. Ben koca tabaklarda salata ve makarna yiyenlere kılım sadece.


  • basubadelmevt  (06.03.17 22:50:55) 
Salata konusun haklısın ama serpme kahvaltıya söz söyletmem. :)


  • medre  (06.03.17 23:38:46) 
serpme degil de su kahvalti tabagi olayi baya kotu. soguk haslanmis yumurta falan.
isyaninda genel olarak haklisin kardes.

  • tiredpanda  (06.03.17 23:42:25) 
Salata tercih meselesi ben de yemek yerine salata yemem ama serpme kahvaltinin olayı yedigin şeyden ziyade guzel bir yerde yapilmasi. Ama lezzet ve tatmin bakımından ev kahvaltisi gibi degil tabi. Guzel bir yerde olmayacaksa serpme kahvalti yerine pogaca borekle gecistirilir yani.


  • aquarium  (07.03.17 00:03:33) 
etli salatalara bayılırım. fakat artık tavuk yemiyorum.

serpme kahvaltıya lütfen kötü bir sey söylemeyelim.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (07.03.17 00:18:08) 
hadi salata neyse de mantıklı argüman sunmuşsun ama kahvaltıya neden uyzsun anlamadım? fiyat ise olay lüks mekanlarda da yedim diyorsun. demek ki fiyat olay değil?Samimiyetsiz mi geliyor ?Sebep nedir?


  • faik abi  (07.03.17 02:27:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.