[]

Haber falan izlemiyorum, şu Almanya'daki yasaklamalar...

...neyin nesi? Hani bakanları konuşturmayacaklarmış vs. Bilen birileri ve mevzuyu birkaç cümle ile özetleyecek var mı?




 
Yani Alamanya diyor ki, ayağını denk al. Ona buna karşı bizi de taraf yapma. Biz sana mülteci konusunda sus payı verdik. Daha da bizi kendi işlerine bulaştırma. Git kendi çöplüğünde öt diyor yani kısaca... merkel hükümeti la bu. adamı ayakta..


  • ikcı  (06.03.17 18:10:46) 
yanlış takip etmediysem önce bu muhabbetti avusturya dedi. zaten avusturya da almanya'nın küçük oğlanı. Avusturya burada toplantı yaptırmayız sonra kendi içimizde ayrışıyoruz falan dedi. sonra da almanya izin vermedi. hollanda'da aynı şeyi söyledi sonra.


  • hononu  (06.03.17 18:44:52 ~ 18:45:06) 
siyasi içerikli bir konuşma olacağı aşikar toplantılar için "tiyatro gösterisi" olacağı söylenerek izin alınıyor. bu ortaya çıkınca da belediyeler "güvenlik sağlayamayız" diyerek toplantıları iptal ediyor.

olay bundan ibaret.

işgüzarlık yapmaya çalışanlar ve ortaya çıkan sonuçtan mağdura yatma çabaları olduğu aşikar.
  • burya  (06.03.17 18:58:20) 
  • otonomo  (06.03.17 19:01:04) 
Almanya`da genel bir yasaklama yok. Güneydeki bir eyalette, kücük bir kasabada bir toplanti yapmak istiyordu akepeliler. Oraya cok fazla kisinin gidecegi ve güvenlik önlemlerinin yeterli olamayacagi sebebiyle bu toplantiya belediye baskani izin vermedi. Binlerce insan gelecek dediler -arti olarak, park yerinin, etkinligin yapilacagi salonunun kapasite yetersizligi nedeniyle de onay cikmadi.

Kaynak A Haber degil, Die Zeit:www.zeit.de

Kölnde Porz`a bakan gönderilmek, propanga yapilmak istendi. Ama o salonu, akepeliler bir tiyatro gösterisi icin tutmuslar. Uzun süre etkinlikle ilgili bir iletisime gecmemis, yakin zamanda da biz burada toplanti yapacagiz demisler. Bu nedenle etkinlik iptal edildi.
  • buf-e kür  (06.03.17 21:29:33 ~ 21:32:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.