[]

Böyle hackerlar nerede?

Bi dost sohbetinde duydum,pek samimi degildik soramadim.40'lı yaslarda baya zengin bir abimiz genc bir hatuna tutuluyor. Baya vuruluyor kıza neyse.Kiz da baya oynak bi tip. Ayni anda 2-3 kisi idare etmece filan
Neyse bu abi bu kizin face,twitter,insta nerde hesabi varsa ele gecirtiyor, fiziksel takip bile var hatta.Konu baya cetrefilli. Bi araba parasina yakin harcama yapmis bu ise.Öyle dedi. Böyle hackerlar var mi cidden? Bu kadar kolay mi hesap ele gecirmek?Hesabi da patlatmiyorlar, kiz anlamiyor olayi pek o yüzden. Yapılan yanlis biliyorum sadece ne tür yöntemlerle yapiyorlar?Ve boyle profesyonel calisan tipler var mi gercekten merak ettim.



 
pishing, hala cok gecerli ve işe yarar bir yöntem. kimler kimler tikliyor o linklere bir bilsen.


  • thewizardofearthsea  (06.03.17 02:23:13) 
Söylediğiniz kişiler hacker değil, gerçek hacker zaten düzgün işlerden çok daha fazla para kazanır. Bu kişiler muhtemelen casusluk için yazılmış programları kullanıyorlar, yetenekli olduklarından değil yani.


  • mikro patlama  (06.03.17 03:02:41) 
bu dediklerin çok basit işler. kıza telefon, tablet hediye etmiştir içinde trojan yüklüdür smsler dahil adım adım takip edebilir ne yaptığını. hem de bir araba parasına gerek yok.


  • orpheus  (06.03.17 07:50:43) 
Cep telefonlarının içine, takılan hatta gelen mesajları başka numaraya da gönderen programlar var. Android mandroid çıkmadan evvel bile vardı böyle casus programlar. Şimdi arka planda gizli çalışan daha ayrıntılı programlar çıkmıştır, kız da teknolojiyi pek bilmiyorsa, ruhu duymaz. Bence bir program yükletip cep telefonu hediye etmiştir, faturaları dert etme ben öderim demiştir (ayrıntılı faturada ne olduğu belli olabilir diye)


  • Tutkun  (06.03.17 09:48:09) 
kaç para vermiş bu adama çok merak ettim. ona göre işi bırakıp bunun gibi işlere girelim, hatta global bir firma kuralım :)


  • probiyotik  (06.03.17 11:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.