[]

Vodafone - Cebinize Uyan İnternet

Vodafone böyle saçma sapan bir şeye abone yapmış beni benim isteğim olmadan. Her hafta 5 tl karşılığında 250 mb yüklenen bir paketmiş. İlk kez 2-3 gün önce 5 lira düşüp de mesaj geldiğinde fark ettim. Sonra eski mesajlara bir baktım ki bu 4. kez paket yenilenmesiymiş. Yani hattımdan 20 lira gitmiş 4 hafta boyunca. Burda biraz benim salaklığım devreye giriyor tabii ama bu aralar çok para yüklemek zorunda kalmıştım, hattımda ne kadar para olduğunu takip edememişim bu yüzden. Vodafone'dan gelen mesajları da doğru düzgün okumayınca fark etmemişim hiç.

Şimdi bu paket iptal olsun istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım. İnternette vodafone forum'daki şikayetlerde online self servis'ten iptal edileceğini buyurmuş vodafone ama ben bakınca bulamadım orda. Bir sürü insanın da başına gelmiş zaten, çok şikayet okudum ama net bir çözüm bulamadım.

Yarın sabahın köründe tekrar bu lanet paket yenilenmeden kurtulmak istiyorum. Burda vodafone'un başına iş açtığı, bu online self servis denen şeyle bu saçma paketi iptal etmeyi başarabilen birileri var mıdır acaba? Nasıl iptal edildiğini anlatsanız da ben de kurtulsam bu paketten. :(

 
neden müşteri hizmetlerini aramamaya çalışıyorsun?


  • cekilmis gayfe  (06.03.17 00:26:23) 
@cekilmis gayfe, müşteri temsilcisine bağlanamadım. Zaten şikayetlerde bu şekilde arayıp da iptal edildiği söylendiği halde paketinin iptal edilmediğini yazanlar var. Şu saçma self servis'te ne yapmak lazımsa onu yapayım bitsin gitsin istiyorum ben de.


  • ms brownstone  (06.03.17 00:38:37 ~ 00:39:41) 
Şöyle bir yazı buldum:


İlgili paket internet aşım ücretinin iyileştirilmesi kapsamında yüklenilmiştir ve iptal edilemez. Tarifendeki kullanım hakları sonlandığında, herhangi bir ek paketin olamaması halinde ilgili paket devreye girecektir. Öncelikle ücretsiz olan 1 MB tanımlı hak kullanılacaktır. 1 MB ücretsiz hakkın bittiğinde 250 MB tanımlanır ve 5 TL ücretlendirilirsin.


Sanırım iptal edilmiyor. Siz paketiniz bittiğinde size 1 mb gönderiyorlar onu da kullanırsanız mb ücretleri pahalı olduğundan 250 mb yapıyorlar. Eğer siz o 1 mb ı kullanmazsanız bence yenilenmez. Ayrıca bence mantıklı bir uygulama.
  • filipis  (06.03.17 02:01:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.