[]

Spor günü yürümek (fitness+yürümek)

Biraz fazl kilom var , zayıflayayom derken mümkün olduğu kadar kas kaybetmek isteniyorum , fitness 35 -40 dakika sürüyor ( hafif dambıl hareketleri , şınav, mekik ,vs oluşuyor, o esnada yorgunluk oluyor ama 1 2 saat sonra yürümek istiyorum . (Belki de gaza geldim, bilemiyorum) , yürüdüğüm günler ise 4,5 km ila 10 km arası değişiyor .(ya sadece evden merkeze yürüyerek gidiyorum , dönüş vasıta ile , yada yürüyerek gidip geliyorum )
Problem olur mu , iyi mi olur ?( 1.84 -90 kg , kilolu gözükmüyorum (kesin eminim ) , birde ideal kilomu söyleseniz )



 
istediğin yağ oranı ve kas kütlesine göre ideal kilon değişir. 80 kilo olup şişman da gösterebilrisin(yüksek yağ düşük kas) 90 kilo olup görünmeyebilirsin de(yüksek kas düşük yağ)

ben kendimden örnek vereyim; 188 boyum var. 85 kiloyum. oturunca göbeğim belli oluyor. demek ki diyorum, bu kas miktarıyla ideal kilom 80-82 civarında. bunun gibi bir mantık yürütebilirsin. bir bilimselliği yok tamamen kendi uydurmam.
  • alperz  (05.03.17 22:13:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.