[]

iş/kariyer hk.

selamlar. ptt de gişe görevlisiyim.

2017 yılı içinde bir yazı geldi. 2016 yılına ait veznedar olma talepleri iptal(2016 yılı icin de basvurmustum) 2017 için tekrar başvurun diye. Ben de cv ile başvurdum sonra görüşmeye çağrıldım, daha önce vezne deneyimim olmadığı için ve bulunduğum merkezde de ATM, vezne yardımcısı gibi pozisyonlarda başkaları olduğu için başka bir merkeze gönderelim orada öğren sonra bakalım gibi bir teklifle başka bir merkeze tayinim yapıldı ( bana sordular, ben de tamam dedim sora).Yarın orada başlıycam. Şimdi sorum şu; bundan sonra ki süreç nasıl işler? Yani aslına buldunduğum merkezde vezneye fırsat kalmıyordu şube gezmekten(baska görevlendirmeler falan) Yeni müdür de aynı tavrı sergilerse ne yapmam lazım? Gittiğim müdür başmüdür tarafından aranip veznedar olarak eğitileceğim konusunda bilgili(Benim yanımda aradı hatta, gelen yeni personeli vezne öğretin falan diye)
Yani eski tecrübelerimden, personel eksikliğinden vb durumlardan dolayı açıkçası endişelerim var. Müdür dediğim gibi devamlı şube ve gişede tutarsa direk kendisiyle mı goruseyim yoksa basmudurle mı irtibata geceyim?

Bu tarz isler biraz yeni mudurun elinde oluyo, ama ben de niyetimi belli etmek istiyorum ters düsmeden.

not: vezne isi, sınavla degilde biraz referanla olan bir iş yani kendi müdürün uygun gorurse oluyorsun. kendi merkezimde de surec bu sekilde gidecekti ama eski personeller falan geldi biraz karıstı is yani, uzun da bir sure boyle devam edecek gibi olunca boyle bir yol olustu.

 
Yerinizde olsam böyle bir olumsuzluk yaşamam durumunda sizin de söylediğiniz gibi müdürle ters düşmemek adına yumuşak bir dille oraya eğitim için gönderildiğimi söylerim. Baktım gidişatta değişiklik yok, o zaman başmüdür ile görüşür ve müdürü konu ile ilgili uyardığımı ancak müdürün dikkate almadığını, farklı görevlerde çalıştırılmamın da benim eğitimim açısından zararlı olduğunu bildirirdim.

Yeni görevinizde başarılar. :)
  • md11  (06.03.17 00:57:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.