[]

sokağa dadanan bonzaiciler

Arkadaş 3 kişi takıldılar gitmiyolar. devamlı bi bonzai içme halindeler. yerlerde yuvanlanmalar ayılıp bayılmalar. polisi arıyorum 10 dakikada zor bağlanıyor. ihbarda bulunuyorum gelen giden yok. 1 aydan fazladır durum bu. apartmanın kapısının önündeler ve gelen giden için tehlike oluşturuyor. bu adamları burdan nasıl yok edicez?




 
BİMER'e ve CİMER'e yaz. emniyete söylediğini ama çok oralı olmadıklarını da söyle.


  • burty  (05.03.17 16:25:35) 
polis OHAL de tamamen başka işlere odaklandı. baya kral oldular bizim burda da alkolikler var sabaha kadar karakola 300 mt mesafede 3-4 kere aradık gelmiyorlar.


  • rosencruz  (05.03.17 16:36:37) 
"fetöcüler bonzai içiyor" diye ihbar edersen daha telefonu kapamadan olay yerine intikal ederler sanırım.
a haber ve beyaz tv ana haber bültenlerinde "fetöcüler bonzai de içiyor" minvalindeki haber yapma fırsatını kaçırmazlar.

  • luchetti  (05.03.17 16:40:44) 
polise kendin söylersen hiçbir şey yapmıyorlar. ''ya sıradan vatandaşların işiyle mi uğraşcaz yeaaa'' modunda davranıyorlar.

bimer'i arayıp şikayet et. o zaman EŞŞEK gibi gelip işlerini yapıyorlar.

test edildi onaylandı. tüm diş hekimlerinin tavsiyesi :)
  • otonomo  (05.03.17 16:49:48) 
Şiddet şiddetle çözülmez.

Burty'nin dediğini uygula. Ayrıca;

Luchetti +1 asdafga
  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (05.03.17 16:50:35) 
Bonzai içen adamın kimseye zararı olmaz dövün diyenlere asıl temiz bi dayak lazım


  • docrivers  (05.03.17 18:36:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.