[]

lületaşı pipo

Fiyatları ortalama nedir ve nerden önerirsiniz?

250 ye buldum ama pahalı mı sizce?

briardan daha mı iyidir?

 
Pipodan anlamıyorum ama düz, kullanmak içinse bana biraz fazla geldi fiyatı.
www.byucel.com Şurada 150'ye kadar iniyor düz pipolar. Burada (Eskişehir) direkt üretici atölyelerinde daha da ucuz diye tahmin ediyorum.

  • kobuzchu kiz  (05.03.17 00:17:28) 
Eskişehir'den 3 sene önce güzelini 65-70tl'ye almıştık. Şimdi olsa olsa 100tl olsun. Tip ve kaliteye göre değişiyor ama 250tl fazla gibi geldi bana.


  • ornitorenk  (05.03.17 00:17:33) 
fiyat pahalı geldi.
ama luletasinin içiminin ağaçtan daha iyi olduğunu söylüyordu bir arkadaşım. hem zararlı maddeleri de epeyce süzüyormuş.

  • strawberry first  (05.03.17 00:52:32) 
Ben üç sene önce 25 tlye almıştım eskişehirden


  • kablelvuku  (05.03.17 01:17:18) 
Pipo gül kökünden yapılır. Lületaşı kolay işlendiği ve gözenekli yapıya sahip olduğu için piposeverler arasında pek sevilmese de bir çeşit pipo-porno ürünü. Yani içimi keyifsiz olur, ne zaman yandığını kolay anlamazsınız, gittikçe tıkanır ve akar... İyisi mi gidin sirkeci şahin pipo'ya, alın bir kuyruklu yıldız, bakın keyfinize. Veya o fiyatlara vauven, sir jacopo gibi markaların giriş seviyesi pipolarından alabilirsiniz ama maksimum fiyat/performans şahin pipodur.


  • Bowie  (05.03.17 01:25:12) 
biraz geç oldu ama yine de yazayım.

evvela ağzı olan bilip bilmeyen konuşmuş. maksimum performans şahin pipodur, lületaşı alma kir tutuyor temizlenmiyor diyenlerin tavsiyelerini dikkate almayın mümkünse. evvela şahinle alakalı şurada yorumlarım var, bunları yazdıktan sonra 3 - 4 kişiden mesaj aldım haklısın valla diye : (bkz: #66414723) ek olarak lületaşı pipo içtikçe sararır, kendine has bir rengi olur. leke değildir o. son olarak da 25 tl ye alınan şey blok lületaşı değildir tozdan yapılmış kıytırık bir nesnedir, alana hayırlı olsun.

250 tl fiyat konusunda bir şey diyemem taşın kalitesi önemli olan. birinci sınıf bir taş için az bile sayılabilir. eğer almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız bana bir mesaj atın size eskişehirli pipo camiasından çok övgü almış bir iki ustanın adını vereyim özel mesajla.

son olarak da lüle kelimesinin anlamını araştırmanızı tavsiye ederim.

ingvar amnjörnesen in beyaz zenciler kitabının kapağında şu uyarı vardır : "Bu kitabın yayın hakları yazar tarafından Ayrıntı Yayınları'na iki adet lületaşı pipo karşılığında verilmiştir."

elin oğlu lüetaşına hayran bizimkiler bulmuş bunuyor.
  • issiz karga  (30.03.17 05:47:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.