[]

Buzdolabı ne alalım?

Evdeki emektar ama çok sevdiğimiz buzdolabımız bozuldu.yeni buzdolabı alıcaz ama bu evdeki dolap kriterlerimizi yükseltmiş epeyce,şimdi dolap beğenemiyoruz.
no frost olucak bi kere,avdeki arçelik ama çok esaslı bi dolap,ama yeni dolap arçelik,eko falan olmasın istiyoruz.bosch ların dışı teneke gibi,çok çabuk yamuluyo diye onda da tereddütlüyüz.bir de dolabın arkasındaki teller görünmeyecekmiş,valide buna taktı,arkası komple düz olsun istiyor.whirlpool da karar kılar gibi olduk,onun telleri açıkta diye vazcaydı.bir sürü marka var ya bilemedik ne alacağımızı.üst limitimiz 2000 lira,hatta 1700-1800 falan olsa daha da şahane olur.önerileri bekliyorum,zira tez zamanda halletmek lazım bu işi.



 
miele bu konuda en iyi kalite ve en üst sınıf kabul edilir keza öyledir ama fiyatları çok yüksek. general electric yada whitewestinghouse sevgili annenizin beklentilerini karşılar diye düşünüyorum.


  • sos  (02.01.10 12:00:52) 
samsung alın, fiyat ve kalite bakımından çok makul. gayet memnunuz


  • efruz  (02.01.10 12:32:15) 
biz de annemlere emektar bekodan sonra bosch aldık işte şu:
tiny.cc

annem son derece memnun dolaptan. gerçekten güzel. bekonun dolaplarına hiç bakmayın zaten acayip kalitesiz. biz boschta herhangi bir tenekelik gözlemlemedik. ayrıca samsung'un da çok güzel modelleri var, madem 2000 liraya kadar çıkabiliyorsunuz samsunga bakmadan geçmeyin.
  • quasiromantic  (02.01.10 12:54:21) 
siemens sanirim bu gruba girmekte, ha ama ne olursa olsun mutlaka az enerji tuketeninden alin (a+) elektrik faturasi tellerden daha onemli.


  • demented  (02.01.10 14:03:02) 
yazın evlenen yakın bir arkadaşım için beyaz eşya konusunu bayağı bir araştırmıitım. çıkan sonuç buzdolabında siemens-bosch almayın. benim tavsiyem samsung.


  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (02.01.10 16:17:10) 
elektrolux bizimki, guzel bi dolap.
yazin anneme samsung aldik, azcik sicak bi sey koyunca dolap sapitiyormus. cok memnun degil ama bazen sans bu isler.

  • pyro clustic flow  (02.01.10 23:14:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.