[]

friend zone'luktan sevgili olmaya geçiş imkansız mıdır sizce?

öncelikle yabancı tabir kullandığım için kusura bakmayın ama kısa diye o ifadeyi seçtim.


hayatım boyunca hoşlandığım ve sevgili adayı olarak gördüğüm kızlar hep arkadaş çevremden olmuştur (gerçi hepi topu iki kişiydi). dışarıdan görüp de "ooo, bununla sevgili olunur." demedim ilk görüşte hiç çünkü bunu yüzeysel bir bakış açısı olarak görüyorum. yani ne bileyim, sadece güzel olması/dış görünüşü, sevgili olmak için saçma bir dürtü gibi geliyor bana. hatta güzel kız görür görmez faaliyetlerde bulunanları da hayatım boyunca anlamlandıramadım. sonuçta tanımadan etmeden bu çaba niye ki? arkadaşlarıma/çevreme bakıyorum. facebook'tan, twitter'dan vs. ilk kez gördüklerine veya gerçek hayatta aralarında bir selam ilişkisi dahi olmayan kişilere yürüyorlar. işin garibi de sevgili oluyorlar.

arkadaşken "ulan benimle aynı şeyi düşünüyor, aynı şeyleri seviyor, aynı şeyler konusunda hassas." diyerekten "negzel, işte böyle birini istiyorum." diyorum (tipimi es geçiyorum tabii, seçme şansı bendeymiş gibi ifade etmek istemem). ama sonu hüsran oluyor: ben seni arkadaş olarak görüyorum ama.


işte sorum da bununla ilgili. acaba cidden arkadaşlık hattını iyice çizdiğim için mi böyle yoksa tamamıyla tiple ilgili bir şey mi? yani cidden albenisi olan bir erkek olsa aynı cevabı almayacak mıydı o kişi?
deneyimleriniz beni haklı mı çıkarıyor, haksız mı?

 
ikisi de var. arada bir yavşaman da gerek tam kanka muhabbetine girmeden. ama paran veya tipin yoksa genelde arkadaş olarak görülürsün. çok çok nadir seni sen olduğun için sevecek biri çıkar karşına. artık şans tabi.


  • cekilmis gayfe  (04.03.17 18:41:29) 
Tip maalesef :(


  • devilred  (04.03.17 18:42:22) 
Malesef zor o iş. Tipin olacak.


  • komando kani var bende  (04.03.17 18:46:39) 
Sıla - İmkansız.mp3


  • faith no more  (04.03.17 18:55:00) 
Tip +1


  • foradream  (04.03.17 22:40:44) 
Tip ya da para maaalesef


  • Take it away honey  (04.03.17 23:20:33) 
Yav erkekte tipe bakmıyor bu işler. Çenen olacak, girişken ve zeki olacan.

Gerçekten tipsiz olup çok güzel karısı/sevgilisi olan instagram linkleri vermek isterdim fakat rencide etmek istimiyirim.
  • mandalina kokusu  (05.03.17 11:13:21) 
senin durumundaki kişilerin tek çaresi para ile ilişki ama onun da türlü riskleri var ailenden istesen onlar bulana kadar andropoz olursun. sadece tiple değil karakterle de alakalı diye düşünüyorum sen kıza amiyane tabirle yavşayamıyorsan friend zoneda kalıyosun. dediğim gibi pek yollu yok ama sen şanslı adamsın kolay bir yolunu bulursun :)


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (10.03.17 20:05:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.