[]

Cep Telefonu Önerisi

200 lirayı aşmayacak telefon öneriniz var mı? Değecek bir özellik olursa biraz daha fazla verebilirim, ama pahalı telefon kullanmak bana göre değil.

Bir de nereden almak mantıklı? Teknosa pahalı gibi; Bimeks mi, Darty mi, başka bir yer mi? Mağazadan alacağım, webden değil. İstanbul'dayım bir de.


 
eğer bulabiliyorsan motorola u6 derim başka söze ne hacet.


  • hcu  (02.01.10 04:12:43) 
teknosa'dan philips xenium aldım. her işimi görüyor. fiyatı 90 tl civarı.


  • cedex  (02.01.10 08:59:40) 
  • togi  (02.01.10 10:51:48) 
300 lirayı gözden çıkarırsan nokia 6303'ü öneririm.


  • tanjant  (02.01.10 11:39:58) 
akakce.com sitesinden istediğin modeli bissürü alışveriş sitesinde karşılaştırıyor.

Bi de philips xenium süperdir, şarjı falan ultra gidio. iyi özellik diosan, uzun araştırmalarımdam sonra ben Nokia XpressMusic 5130 aldım 230 TL'ye Mp3 süper, şarj iyi, foto yeterli, ses kayıt 10 numara (Benim çok işime yarıyo) bi de sonuçta nokia.

Önce kendi ihtiyaçlarını, telefondan beklentilerini belirlersen daha kolay olur.
  • jadle  (02.01.10 11:53:27) 
Evet nokia 6303 çok iyi, yeni aldım kullanıyorum.

kamerası var 3.2 mp, çok hoş kamera. Otomatik flaşı da var kameranın.
mesajdı, rehberdi için sınır yok kayıt için falan.
4 gb'a kadar sanırım(2 de olabilir) hafıza kartı destekliyor.
mp3 çalıyor, radyosu var gayet güzel.
şarjı benim eski samsung'u düşününce aylarca gidiyor gibi geliyor. haftada bi' kere şarj ediyorum o kadar radyo mp3 dinlemeye rağmen yahu.
hee video çekiyor, video oynatıyor. mesela how i met your mother'ın bölümünü atıyorsun küçültüp, takıyosun kulaklığı izliyorsun. gerçi bi' yerden sonra siyah ekrana dönüyor, çıkıp yeniden giriyosun ama ona da bakacağım şimdi google'dan.
sağlam telefon; dışı falan, su almadıkça pek bir şey olmaz gibi.

302 liraya almıştım vatan'ın internet üzerinden olanından. internet üzerinden ilk defa bir şey aldım zaten. Çoğu yerde çok pahalıydı, mesela mediamarkt'tan alsam 370'e falan alacaktım. Bazı yerlerde 400 küsürdü. Alalı 2 ay falan oldu biraz da düşmüştür, 300'ün çok üstüyse başka yere bak yani. Ama güvenilir yerden al.

200'e falan uyduruk boktan bir şeyler alacağına külüstür falan; 100 lira daha çık mis gibi telefonun olsun.
  • only alcoholica  (02.01.10 13:38:59 ~ 13:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.