[]

Football Manager 2017

Diyorum ki fm 2017'yi kutulu alayım 70 tl steam 100 lira fakat bir yandan steamdeki 12 liralık editörü de almak istiyorum. acaba oyunu kutulu alıp editörü steamden alıp kurabilir miyim oyunun steame kayıt olduğunu biliyorum.




 
Kutudan çıkan cd key'i steam'e girip steam aktivasyonunu yapabilirsiniz. Bu arada o editör, oyun içi editörü. Transferleri yapabiliyorsunuz onunla sanırım, bildiğin hile yani. Oyunun kurallarını falan etkileyen editör başka ve steam'de oyunla birlikte ücretsiz geliyor zaten. Bence hiç kasmadan steam'den alın. Kutuya falan gerek yok.


  • ufukcel  (03.03.17 17:46:45) 
Benim istediğim şey her türlü hile transfer bütçesi vs stad genişliği her şey ile oynamak bildiğimiz hile yani bunu oyun içinden yapar mıyım bilmiyorum


  • costgrande  (03.03.17 18:22:29) 
Oyun ici editor fmscout ve fmrte de var. Ben fmrte kullaniyorum 5 yil sonda eger yabanci oyuncu varsa ikinci vatandaslik icin. Bide kusura bakmasiarda yeni genc yetenek buluyorum transfer sonrasi ayagi kiriliyor ve bu cok sik oluyor 8 ay yok. Tum gelisim bitiyor. Bu gibi uzun sureli sakatliklarda sakatligi kaldiriyorum. Her sezon hangi takimda 3 oyuncunun ayagi kirilir Allah askina?


  • duyurumvar  (03.03.17 20:14:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.