[]

sorum şüşkolara ve kaslilara

Yani bir insan iriyse ya suskodur ya kaslidir diye dusundugum icin boyle yazdim ama istisnasi varsa affola. Sorum su, toplu tasimada kol bacak ve bilumum uzantiyi kendi vucut merkezinize olabildigince toplamak zayif-ciliz insanlara gore daha mi zor geliyor size?




 
aralarda yağ var ya da kas kütlesi var işte. senin iskeletin boşta duruyor öyle ama o adamın iskeletinin hareketlerini kısıtlayacak seviyede bir hacim var etrafında.


  • la rana  (03.03.17 16:47:48) 
zayıflar daha portatif :D yani kilolular için zor geliyor.


  • freetakilir  (03.03.17 16:50:23) 
kilo elbette vücuda bir yüktür ama insanaoğlu herşeye alışabilen bir varlık.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (03.03.17 16:50:46) 
Yahu ne kadar kisitlayabilir. Beni de kisitliyor ama birinin yanina oturdugumda temas kurmamak icin omuz omuza durmamak icin elimden geleni yapiyorum 10 dakka mukemmel rahatlikta oturmuyorum ama bu irilerde bi rahatlik var illa yayilacak koltuga oturdu mu.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.03.17 16:53:28) 
70 kilo da oldum 105 kilo da oldum. senin havsalan almıyor herhalde muhtemelen böyle bir şey yaşamadığından ama vücudun hacmi büyük, eklem yerlerine denk gelen yerlerde de yağlanma var. Taşı makasla kesmeye çalıştığını düşün. İşte o aradaki taş gibi yağ oluyor vücutta da, kapanmıyor her eklem.


  • la rana  (03.03.17 17:01:33) 
sırf o yüzden toplu ulaşımda kadın yanına otururum ya da koridor tarafında. hayvan gibi oturuyolar ki ben de iriyimdir ama hayvan gibi oturmam. kadınlar derli toplu oturuyo. uçakta da böbrek deliyor bu tipler acayip ayarım.


  • cekilmis gayfe  (03.03.17 17:08:27) 
dötü büyük bir adam tek kişilik koltuğa oturduğunda bile iki yandan taşıyor. ne yapsın adam dötünü, içine mi çeksin? illa ki yanlara taşıyor. burada sorgulamanız gereken adamın kotuğa sığamaması değil, koltuğun iskeletorlara göre yapılmış olması bence. ayrıca adamın omuzları geniş. omuz hizası da koltuktan taşıyor. kız isteyen büzülmüş çiçek abbas oturuşu yapsan bile değiyor yana, ne yapalım?

not: geniş omuzlu bir şüşkoyum.
  • kibritsuyu  (03.03.17 17:24:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.