[]

Bir Ankara'da ne yapayım sorusu daha

Ankaradayım akşama kadar boş vaktim var oyalanmam lazim. Ankarayi pek bilmiyorum. Ne yapsam ? Ne bileyim merkeze yakın şuralara git dediginiz yerler olabilir akliniza ne gelirse. Oturup kitap okuyabilecegim guzel bir cafe falan da olabilir ama hava guzel, Biraz yuruyup dolaşmak istiyorum. Bir de bir suru kitapçı, sahaf bulabilecegim kitapçılar sokagi gibi bir yer varsa kizilay yakinlarinda guzel olur. Tesekkur ederim :)




 
-Kızılay Karanfil Sokakta kitapçılar çarşısı var, metro girişine yakın. Yine Kızılay'da Olgunlar var ama oradan düzgün kitap çıktığı pek olmuyor.
-Biraz yürürseniz Zafer Çarşısı ve Atlıhan Pasajı var. (İkincinin adından çok emin değilim, öyle bir şeydi. İkisi yan yanaydı galiba zaten. goo.gl ) Elorelia düzeltti sağ olsun, Adilhan demeye çalışıyordum.
-Tunalı'ya doğru çıkarsanız Devr-i Alem Sahaf var, çok şahanedir. (Kuğulu Park'a yakın, Kuğulu Pasajı. Direkt pasaja link veremedim, Mado'nun karşısında olacak, parkın çaprazı goo.gl )
  • kobuzchu kiz  (03.03.17 12:26:30 ~ 12:39:28) 
olgunlar'a git sahaflar için. oradan yukarıya tunalıya doğru yürüyüş yapabilirsin çok güzel yürümek için.


  • cekilmis gayfe  (03.03.17 12:26:32) 
Yüksel-Konur kesişimindeki apartmanda "Ardıç kafe" var: eksisozluk.com
Hem ikinci el kitapları var hem de kafe olarak hizmet veriyor.

Hatay sokak'ta "Cafe Beyoğlu" var: eksisozluk.com
Girişi goo.gl otoparka doğru :)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
  • zwiegesprach  (03.03.17 12:30:32) 
olgunlara sakın gitme. ankaralı arkadaşlar siz de gitmeyin. kimseye de önermeyin. korsan kitap olduğundan filan değil genel olarak oranın hali ve tavrı resmen yüz karası.

sahaf diyorsan sıhhiyede adilhan iş hanı var. (kobuzcu kiz atlıhan demiş)
ama bi ara tadilattaydı, açıldı mı emin olamadım.

gitmediysen ankaraya gelmişken anıtkabire gidebilirsin.
  • elorelia  (03.03.17 12:34:58) 
Cumartesi olsaydı eşlik ederdim. Yapmadıysan kuğulu ya veya kaleye git derdim. O taraflarda süper müzeler var.


  • aksach  (03.03.17 13:39:36) 
Atakuleye yuru, ben cok severdim o yolu hava gunesliyken yurumekten :)


  • superfluid  (03.03.17 14:28:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.