[]

Sevmediğiniz insanlara nasıl davranıyorsunuz ?

Mesela aynı iş yerinde ve hatta aynı odada birlikte çalıştığınız biri var. Bu kişiyle bir sebepten aranız bozuk. Yada mesela eski sevgiliniz bu kişi. Sizi terk etmiş ama gün içinde sürekli aynı odada bulunuyorsunuz.

Böyle yada benzer durumda olan var mı ?

Nasıl davranmak gerek böyle durumlarda ?

 
kasmaya gerek yok. kasarsan hayatin zindan olur. nefret dahi etsem, isyerinde 3. bir insanmis gibi islerle alakali herseyi sorarim, danisirim vs.. ama onun disinda ozel hic birseyimi paylasmam. boylelikle zamanla belki baska yuzunu gorurum barisir can ciger kuzu sarmasi bile oluruz. never say never!


  • mayeskuel  (03.03.17 10:01:30 ~ 10:02:14) 
Benim var. Üniversiteden beri en yakın arkadaşım ve sevgilisi (bir dönem bana asılan ve aramızda bir şeyler olan) ile aynı ofiste çalışıyorum. İkisiyle de hiç konuşmuyorum, selam sabah hiçbir şey. Sevgilisiyle kontak halinde çalıştığım işleri şanslıyım ki yanıma yeni bir eleman alındı, ona devrettim. Kendisiyle çok mecbur kaldıkça iş için konuşuyorum. Sevgilisini şirket aracı bende olduğu için her sabah almak zorunda kalıyorum,1 saatlik yolu iki yabancı gibi gidiyoruz. Ama ben tüm ipleri koparttım yani, mesela bu arkadaşımın annesi hasta, çok üzülmeme rağmen hiç bir geçmiş olsun vs bile demedim.
Dünyanın en boktan durumu. Zaten iş arıyorum, hayat böyle çekilmez. Konuşmadığım ve hayatımdan çıkarttığım için mutluyum ama her gün aynı ofiste bulunmak zorunda olmak kötü oluyor.

  • kismisolungac  (03.03.17 10:03:18) 
davranmıyoruz. zorunluluk haricinde muhatap olmuyoruz.


  • baba jo  (03.03.17 10:03:57) 
aynı odada çalıştığım kişiye geldiğinden beri hiç ısınamadım, aramız bozuk değil de genel olarak sevmedim. zorunluluk haricinde muhatap olmuyorum. başlarda sordu neden böylesin bişey mi yaptım falan diye, artık o da alıştı, sorun olmuyor.


  • someonewalksalone  (03.03.17 10:11:34) 
@someonewalksalone

"başlarda sordu neden böylesin bişey mi yaptım falan diye"

Buna ne gibi bir cevap verdiniz ?
  • top_secret  (03.03.17 10:17:11) 
ama eski sevgili ve sevilmeyen kişi farklı durumlar.

benim ısınamadığım sevmediğim çok insan var mesela, genel olarak insanlara tepkiliyim, onun için kolay kolay sevmem. onlarla iş yerinde az konuşuyorum, günaydın nasılsın ben de iyiyimden fazla konuşmuyorum. onlar bir şeyler anlatırken geçiştiriyorum evet haklısın filan diyorum, bazen sinirliysem terslediğim ya da kötü davrandığım da oluyor. yani genel olarak ters bir insanım sevdiğim üç beş kişi haricine.

eski sevgili meselesi farklı onunla muhtemelen zorunda kalmadıkça hiç iletişim kurmam, gerçi ayrılma sebebine durumuna da bakar. ama kötü olduğunu farz ediyorum. hiç konuşmam ve diğer sevmediklerimden daha rahat hissederim, çünkü karşımdakinin de gelip benimle konuşmayacağını ya da konuşmamı beklemeyeceğini bilirim. sessiz anlaşma gibi iki taraf iletişim kurmayacak. onun için aradaki hisler bitmişse sıkıntı yok rahat durum.
  • kaputt  (03.03.17 10:19:51) 
@top_secret

"yoo bir problem yok, beni çok rahatsız eden bir şey olsa söylerim zaten sana" dedim. işin aslı şu ki, rahatsız olduğum genel olarak tüm tavırları olduğu için, anlatıp da olayı uzatmak istemedim. bu yaştan sonra benim dediklerim onu değiştirmeyecek, bu nedenle uzak durmayı tercih ediyorum. herkesi sevmek, yaşadıklarımızı paylaşmak zorunda değiliz sonuçta :)
  • someonewalksalone  (03.03.17 10:24:32 ~ 10:25:23) 
Davranmiyorum


  • balpolen  (03.03.17 11:42:33) 
Yokmus gibi davraniyorum.


  • superfluid  (03.03.17 14:34:51) 
Cok yuzeysel konusmalar haricinde mecbur kalmadikca muhatap olmam.


  • rusyalı kozmonot  (03.03.17 19:22:13) 
görmezden geliyorum. yok sayıyorum.


  • dedim ben sana  (03.03.17 20:57:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.