[]

modem hat değerleri normal mi

İnterneti geçen ay bağlattım.O zaman kablosuzda bile hız testinde 20mbps hız görüyordum.
Şehir dışında yaşıyorum, şimdi geldim, ölçüm yaptım. 10 mbps'ye düşmüş.Telekomu aradım, modem değerleri normal diyor.Kablolu bağlantı şansım yok.
Ekteki görseldeki hat değerleri normal mi?

Paketim 24 mbps Hipernet
Modem TPLink TD-W9970

teşekkürler

 
Değerlerden pek anlamam ama 24 mb bağlantı görünüyor eğer hat düşmüyorsa sanırım sorun yoktur normalde, o yüzden kendi deneyimlerime dayanarak bir-iki gün modemi yeniden başlatıp test yapmaya devam edin. Bölgenizde bir çalışma oluyor olabilir bence.

Bir de bir kez modeme reset atmayı deneyin, daha önce airties modemde başıma gelmişti, modemi yeinden de başlatsam hız 16 yerine 5-6 mbit civarında takılıyordu, modem arayüzü de sizinki gibiydi, önce müşteri hizmetlerini aradım, her şey normal görünüyor, gerçekten hiç bir sorun görünmüyor , modem de sıkıntı olabilir, yine de arıza kaydı açabiliriz dediler, ben bir modemi kontrol edeyim tekrar diyip resetlemiştim ve çözülmüştü.

Resetleme de çözmezse 1 gün bekleyip müşteri hizmetleri ile şansımı tekrar denerdim.
  • atom karincanin torunu  (03.03.17 00:23:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.