[]

anlık(polaroid) fotoğraf makineleri çok güzel değil mi?

size de çok güzel geliyor mu bununla çekilen fotoğraflar? Özellikle biraz eski olanları. Bayılıyorum resmen bununla çekilen fotoğraflara. Üstüne bir de Life is strange oynayınca daha bi güzel gelmeye başladı.

www.weltenbummlermag.de


 
Polaroid kamerayı kastediyorsun sanırım.

Evet ben de beğeniyorum, dedemin vardı ben küçükken, aynı senin gibi Life is Strange'e başlayınca aklıma düştü, hatta sordum da cevabı hatırlamıyorum LOL şimdi yine aklıma düştü. İnternette satışları vardı hala ancak epey pahalı (kartuşları falan da) (döviz kuru yüzünden)

Edit: Duyuruyu ilk okuduğumda link yoktu, o yüzden giriş cümlem o şekilde oldu.
  • zwiegesprach  (02.03.17 17:34:37 ~ 17:35:11) 
Aynen ya... Dedemin varmış böyle bi makinesi ama vefatından sonra bulamamışlar. Keşke bulunsaydı da saklayabilseydim dedim geçen gün :/


  • lcha  (02.03.17 17:35:04) 
Ben de seviyorum. Bir ara bütçe ayırabilirsem fujifilm den alacağım.

Bir arkadaşım evinde duvara bir pano yapmış, her gelen misafiriyle foto çekip, çıkınca yapıştırıyordu, çok hoşuma gitmişti fikir.
  • peggy  (02.03.17 17:36:42) 
Bizde vardı ben küçükken, hala da vardır belki. Güzel şeyler ama kağıtları pahalıydı, idareli kullanmak zorunda kalıyordun :(


  • devilred  (02.03.17 17:53:44) 
ben de bayılıyorum.

1-2 yıl sonra daha güzel bir sosyal ortamım olunca alınacaklar arasında.
  • mobydick  (02.03.17 18:26:05) 
çok hantal ve gereksiz bence, 30 yıl önce oldukça mantıklı ve güzel olabilir. ama şu anda oldukça gereksiz ve sadece eğlence amacı içeren bir şey.

ben sevmiyorum bunu alınca kendini sanatsal aktivitelerde boğulacağı hissende olan insanları, var böyle etrafımda 3-5 kişi çünkü. makinayi boynuna asmadan önce tikilikten ölecek ama makinayı boynuna astığı anda farklı tavırlarda oluyorlar.

kimseye bu doğru şu yanlış deme durumumuz yok ama bunun yerine eve yazıcı alırım.
www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

bir de photo paper olur kenarda. çekerim fotoyu 20 saniye sonra çıktı elimde. hem de daha güzel. dilerseniz polaroid stayla çıktı alabiliyorsunuz zaten.
  • kurnaz  (02.03.17 19:17:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.