[]

Tırnak Sorunu

Ya geçtiğimiz aylardan birinde sağ el baş parmağımın tırnağını yanlışlıkla derinden kestim, o günden beri toparlayamadım tırnağı. Ne yapmak lazım ya eski haline döndürebilmek için? Yani döngüye girdi, uzuyor kesiyorum ama tırnak yatağı hala aynı. Beyaz kısmı geriden çıkıyor hala, rahatsız edici :(




 
uzadıkça geçiyor. benim 2 ay sürdü sanırım. tırnak uzatan bi şey varsa onu araştır.


  • nocturness  (02.03.17 17:13:30) 
tırnak yatağı kolay uzamıyor sanırım. benim tırnaklarımı küçüklükten beri derin kestiler bütün tırnaklarımın tırnak yatağı hep bozuk, yamuk, derinden. hiç de düzelmedi o kadar özen gösteriyorum.

eczaneye girip bunun bir çözümü var mı diye sorduğumda bilmiyorum dediler. tırnak mantarı olan bir ilacın kabında sanki o işe yarıyormuş gibi bir görsel kullanmışlardı, eczacıya bu işe yarar mı dedim hayır dedi.

bir sitede temiz tutmak, deri kısmının orayı hiç kesmemek, sarımsak yağı sürmek gibi şeyler yazıyor. deneyebilirsin.

yine de bir dermatoloğa sormakta fayda var.
  • batlegolas  (03.03.17 01:58:43 ~ 02:04:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.