[]

GSS yi ödemeli miyim? Sağlık giderleri...

mrb...

Bazı sağlık sorunlarım var, belimde sabahları ağrı, bir doktor dar kanal veya fıtık olabilir dedi, ayrıca insülin direnci ve kilo problemim de var, sağlık güvencem yok. Gss yi yapılandırdım yaklaşık 2.300 tl ödersem sağlık hizmetlerinden yararlanacağım. Taksit yaptırdım ama ödeyip ödememe de kararsızım. GSS yi ödemeli miyim? Özel sağlık sigortası mı düşünmeliym?

birde gssliler aynı sgklılar gibi mi sağlık hizmetleri alıyor(ilaç ve tedavi) ben yaşadığım yerde özel bir hastaneye gitmek istiyorum aynı çalışanlar kadar mı ek ücret ödeyeceğim yoksa gss liler daha fazla mı öder? gss yi kullanalar var mı? cevaplarsanız sevinirim...

 
şu anda gss'yi kullanıyorum ve evet normal sigortalılar gibi. (daha yeni muayene olup mr parası ödedim). yapılandırdıysan zaten şu an senin gss'li olman lazım. tüm parayı ödemen gerekmiyor sigortalı olman için. ben de yapılandırdım ilk taksidi ödedim, ama şu an yararlanıyorum.


  • awareim  (02.03.17 00:36:50) 
Nisanda azalacak. Eaki borçlar Aylık 53ten hesaplanacak. Yabi 2300 olan borç azalacak. Hiç gelir testi yaptirmasaydiniz sifirlanacakti.


  • partizan  (02.03.17 01:19:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.