[]

ps4 için gta v almalı mıyım ?

şu aralar yeni almış bulunduğum ps4 için gta v alıp almamakta kararsızım. pes veya fifa konsolda tamam, uncharted'in bütün serilerini oynadım onda da sorun yok ama denemek için nostalji olsun diye gta vice city oynunuda indirdim ama görevleri tamamlamakta bilgisayardaki becerime göre epey bi zorlandım.

şimdi ben vice city de böyle zorlanıyosam acaba gta v in pek bi farkı olmayacak mıdır, alsam boşa mı almış olurum ? hile yazmak bayaa bi zor oluyodu :)

bir de ben online oynamıyorum hiç, daha tam adapte olamadığım içindir belki. store kısmında gta v tam oyun, paket, köpek balığı eklentileri vs. diye farklı ücretlerle satılıyor. açıklama kısmında online oyun için sanırım bu köpekbalığı eklentileri. bana tam oyun almak yeterli olacaktır sanırım ?

 
mod zenginliği açısından gta v'i pc'de oynamak daha iyi diyorlar.


  • zgrydn  (01.03.17 22:02:10) 
@zgrydn; yalnız ben de gta v i kaldıracak bir pc yok :) sadece ps4 için alırsam yukarıda anlattıklarıma göre boşuna mı almış olurum yoksa uncharted i oynayabiliyosan gta v de ondan pek farklı sayılmaz mı ? onu merak ettim. teşekkürler cevap için.


  • tekil3.şahıs  (01.03.17 22:07:24) 
kesinlikle al. hatta sahibinden, letgo gibi ortamlardan 110 tl civarına çiziksiz bir tane al. auto aim özelliği var sonuçta çok çok rahat oynarsın. boş kalan zamanlarda da şehirde dolaşırsın.

ben 100 liraya aldım, 100 liraya sattım. sonra da cihazımı sattım zaten ihtiyaçtan. çok rahat bulursun oyunu ucuza
  • han20  (01.03.17 22:36:32) 
@han20; zaten ps store da şu an o fiyattan satılıyor :) ikinci el almaya korkuyorum biraz, ne çıkacağı belli olmuyor.


  • tekil3.şahıs  (01.03.17 22:41:49) 
GTA V Uncharted 4 ile birlikte ps4'te en zevk aldigim oyunlardan biriydi, kesinlikle oneririm al oyna. GTA'da neden zorlandigin kismini tam anlayamadim acikcasi. Ben konsolda fps ozurlunun onde gideniyim, Uncharted'da ki silahli catismali bolumlerde acayip zorlandim mesela ama GTA'da hic yasamadim bunu.

@han20'ye katiliyorum bu arada. PS Store ya da baska bir online sistemden aldigin oyunu satamazsin. Normalde hic 2. ele bulasmayan bir adamimdir ben de, ama yurtdisina cikacagim diye tum oyunlarimi letgo'ya koydum. 6-7 tanesini direkt sattim, 3unu takas yapip oyunu bitirdikten sonra sattim. Keske bastan o kadar oyunu 0 almasaymisim dedim. Illa letgo olmak zorunda degil, 2. el oyun satan / takas yapan yerler var, gidip ordan al oyunu. Sikinti olursa goturursun.
  • elon  (02.03.17 06:48:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.