[]

Propolis ama hangisi?

Selamlar duyurunun bilinçli tüketicileri! Bağışıklığımı arttırmak için propolis kullanmam salık verildi ancak hangisini alayım bilemedim. Önceki duyurularda ersağ ve neptün önerilmiş ancak bunlar su bazlı. Sanki alkol bazlı olanı daha makbulmüş. Eğriçayır'ın propolisini alayım dedim (ecocert sertifikası var) ama bunun içeriğinde de alkol ve suyun yanı sıra başka şey daha var (Latince olduğu için aklımda kalmadı). Bu da iyi midir kötü müdür ki? Bal dünyasının kafa bulandıran ürün çeşitliliği ve bilgi kirliliği karşısında şaşkınım. Sizlerin kullanıp memnun olduğu ürün ne var yazsanıza beybiler. Şimdiden teşekkürler.




 
3 haftadır geçmeyen lanet bir grip yaşadım geçen ay. antibiyotik, benical, vitamin ne varsa kullandım geçmedi. yeter dedim bıraktım ilaçları bee'o propolis aldım 2 günde geçti.


  • brakgn  (01.03.17 19:09:36) 
ben fer baldan alıyorum bikaç senedir. orda kişiye özel de hazırlıyorlar...


  • omonia  (01.03.17 19:21:35) 
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Eğriçayır gibi uluslararası sertifikası olan ürünler hakkında bilgisi/önerisi olan var mıdır?


  • benimadımmayıs  (01.03.17 21:40:57) 
Hiç düşünme; direkt bunu al. Alkol, katkı maddesi, propilen glikol barındırmayan bir ürün.

www.nutraltherapy.com

Nutral Therapy Propolis Zeytinyağı Özütü

Kapsül formunu da deneyebilirsin.

Ayrıca propolis hakkında merak ettiklerini de buradan inceleyebilirsin:

www.nutraltherapy.com
  • jonathan safran foer  (24.08.17 17:22:09 ~ 05.12.17 12:15:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.