[]

dogu ekspresi modasi

Turkiye'de bu dogu ekspresi ile kars'a gitme modasi nereden cikti? gezi sirketleri falan mi cikartti? arkadas listemde o kadar alakasiz o kadar cok kisi gitti ki, tesaduf olduguna inanmiyorum. merak ettim nereden ciktigini.




 
Hahaha ayni seyi dusunuyordum ben de.


  • kuehles blondes  (01.03.17 16:17:51) 
Çünkü bu sene son artık :(


  • dessy  (01.03.17 16:20:16) 
@dessy

nasil kalkiyor mu tren?
  • kassiopeia  (01.03.17 16:22:43) 
Ben öyle duydum tüm giden arkadaşlarımdan. Hatta o yüzden birçok kişi plan değişikliği yapıp bu seyahate çıkmıştı kışın.


  • dessy  (01.03.17 16:27:28) 
İnterrail Türkiye grubunda popüler oldu. Son 1-1,5 senedir gündemde. Samimi bulmuyorum. Interrail'e trans-siberian'a gidemeyenler işte trenler falan çok cool, bak trene biriniyoruz bugün çok gezginiz diye yapıyorlar. Her yerden gezgin fışkırıyor zaten.


  • Lim5  (01.03.17 16:41:23) 
tamamen kübaya gitme modası gibi işte.

abi ülkedeki pasaport alan her insan kübaya mı gider ya. havana sokaklarından eski amerikan arabası fotosu olmayanı dövüyorlar instagramda. benim bundan dayak yemiş arkadaşım var ya, yazık günah adama.
  • kurnaz  (01.03.17 16:43:03) 
modalığına takılmamak lazım bence bu durumda. biz bazen gerçekten istediğimiz şeyler moda olmuş diye yapmıyoruz falan... kendimize yazık ediyoruz. güzergah güzel, ulaşım metodu mantıklı. gitmek isteyenler için güzel alternatif bence. ama sırf moda diye giden de yok mudur? doludur. interrail türkiye grubunda moda oldu bu arada evet.


  • fyodor fyodorovic  (01.03.17 16:43:39) 
ne güzel yol ne güzel aktivite işte niye sövdünüz anlamadım. ben yapmadım ama yapmak isterdim.


  • hypervaskulerdondurucu  (01.03.17 16:44:57) 
O değil de; insanların seyahat planlarını trend diye belirlemiş olmasını da aklım ermiyor. Türkiye'de insanların kendi seyahat planlarının/hayallerinin dışında bir de "trend seyahat planlarını" takip edecek bol vakti, yeterince bütçesi olduğuna inanmıyorum.


  • dessy  (01.03.17 16:57:17) 
yani bu roma'ya gitmek de moda oldu demek gibi bir şey. bilinirliği arttıkça daha çok insanın bu yolculuğa çıkmak istemesi çok normal. türkiyede demiryolları çok yetersiz, bu da uzunca bir yol, yolculuk yapmak isteyen kişiler için gezilecek görülecek yerler demek. hele ki pasaport - vize ücreti karşılayamayanlar için ideal değil mi? kışın otobüse binip adanaya mı gitsin daha mı mantıklı.


  • freya  (01.03.17 17:09:41) 
binecektim ama tamamen ihtiyaçtan. Zaten karstaydım, İstanbul'a taşınmak için kullanacaktım, bohçamı yükleyip. eşlik edecek kimse olmayınca vazgeçtim. Benim arkadaşlarım laf ediyor yaşlandık artık, kim tren çekecek diye.
Bir de bence Kars çok otantik bir varış noktası. Ben yaşamasam ben de isterdim ki epey Avrupa'da gezmişliğim var. Masalsı bir yer, gidiniz.

Ayrılalı ikinci günüm, iki gündür cevaplarda Kars reklamı yapıyorum. Bir karslı bu kadarını yapmaz
  • fallopian  (01.03.17 18:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.