[]

Göster oğlum amcalara pipini

Feminizmle ilgili olan kişilerin genelde bahsettiği bu pipi gösterme olayı hala yaygın mı ülkemizde? Veya ne zaman yaygındı?Feminizmle ilgili ted konusmalarında bile bunu duyuyorum. Çevremde hiç denk gelmedim böyle bir şeye? Sizin oralarda var mı?




 
Kardeşim 93 doğumlu. Ona yapıyolardı bu muhabbeti. Ama anadoluda durumun değiştiğini sanmam.


  • lcha  (01.03.17 15:53:05 ~ 15:53:24) 
uzun zamandır görmedim ama uzun zamandır akraba/insan içine karışmadım da. yine de çagılı çengili sünnet düğünü de aynı b.kun laciverti ki hala yaygın.


  • elorelia  (01.03.17 15:54:43) 
Yöresel bir olay muhtemelen. Balıkesir'de büyüdüm. Ne kendi dönemimde, ne sonrasında böyle bir olay görmedim.


  • arnold schwarzeneger  (01.03.17 15:55:12) 
baya eskilerde kaldı, hala yapıldığını sanmıyorum.
hala yapanlar da "erkekliği insanlığın en üst seviyesi olarak gören" tiplerdir, hayatta tek başarısı ve övüneceği şey pipisidir. pipili bir çocuğu olduğu için de gurur duyar sığ bir şekilde.

  • m e b  (01.03.17 15:57:58) 
bu sadece erkeklere mi özgü ki?
benim annem de hadi göster kukunu diyordu ben de indirip gösteriyordum asdfggh

  • sta  (01.03.17 16:08:24) 
Bizim buralar Paris. Öyle bir şeyi hiç görmedim.


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (01.03.17 17:15:08) 
elo+1 erkek çocuğunun donsuz rahat rahat dolaşabilmesi olayından kaynaklanıyor küçüklükten beri.
zaten sünnet düğünü mentalitesi devam ediyorsa zihinler çok da değişmemiş

  • limoncello  (01.03.17 17:18:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.