[]

Kısa filmde durum hikayesi anlatmak

Bir süredir kısa film çekme isteği var içimde. Fakat aklımdaki fikirleri kime anlatsam hikayenin sonunda "ee?, bu kadar mı?, ne mesaj verdin? bi bok anlamadım, konunun başı sonu belli değil" gibi tepkilerle karşılaşıyorum.

Acaba diyorum yanlış bir şey mi yapıyorum... çünkü ben olay örgüsü ve kahramanın başından geçenlerle ön plana çıkan bir hikaye değil, oyuncuların duruma gösterdikleri tepkilerin kameraya yansımalarını anlatabileceğim hikayeler yazmak istiyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz? hikayeyi illa siyasi ya da insani politikalar güden bir anlayışla mı yazmalıyım?

 
istediğin gibi çek. ana akım izleyici kitlesi sevmez o tarz filmleri ama. o yüzden doğru kitleye izletmelisin.


  • tute  (01.03.17 15:50:41) 
Ya ben çok severim durum kesit öykülerini. Bana anlat istersen :) Samimi yorum yaparım :)


  • lcha  (01.03.17 15:51:29) 
buraya yaz ki yorum yapalım. ne çekeceğini bilmeden yorum yapmak zor.


  • sir gawain  (01.03.17 16:10:16) 
kısa filmlerde izleyici kitlesi farklıdır. o kadar çekme isteği varsa çekin. kime ne ki? siz kendiniz için yapıyorsunuz bunu.

ben bunu model uçak, araba hobisi gibi buluyorum. ben çok severim, çok hoşuma gider minyatür şeyler. ama bazısı "eee ne ki bu, gerçeği müzede var, uçmuyor kaçmıyor öyle duruyor" der, adam kendince haksız değil, bazen bana bile saçma geliyor, minyatür araba, uçak ne ki aslında. ama benim hoşuma gidiyor, arada vınnn, vınn diye masada oynuyorum kimseye çaktırmadan.

en son batman arabaları buldum, ara ara markete filan gidip hot wheels kutularını karıştırıyorum çöpte yemek arar gibi.

şunu ikisini buldum geçende
s-media-cache-ak0.pinimg.com

s-media-cache-ak0.pinimg.com
  • kurnaz  (01.03.17 16:16:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.