[]

kyk ve sigortalı çalışmak

şimdi ben kyk yurdunda kalıyorum kyk kredisi alıyorum. yurtkur'u aradım sordum sıkıntı olur mu diye kredi ve yurtla ilgilenen numaralar ayrıydı, kredi başkanlığı kredin kesilir dedi yurt kısmı da yurtta kalabilirsin asgari ücreti geçmedikçe dedi ama pek emin değil gibiydi yanındakilere sordu falan.

riske atmak istemiyorum da merak ediyorum böyle çalışanınız var mı?


 
kredi mi burs mu? ben hem kredi alıyorum hem de sigortalı çalışıyorum, sıkıntı yok


  • giovanne  (01.03.17 14:51:52) 
kredi alıyorum ben. arayıp sorduğumda kredin kesilir dedi net bi şekilde ücretli çalıştığın tespit edilirse. ama pek tespit edilmiyo galiba klslfkd? çok kararsız kaldım ya. işe başvurdum arayıp bişey demem lazım sigorta yaptırabilirim/yaptıramam diye.


  • aydonno  (01.03.17 14:58:54) 
hicbir sey bilmeyen yeni yöneticilerden bihaber cunku o kesilir diyenler. yapilan son degisiklikle asgari ucret seviyesinde maas alirsan kesilmes. fazla alirsan kesilir.

internette son degisikligi bulabilirsin.
  • blue eyes white dragon  (01.03.17 15:01:35) 
Kyk yönetmeliğinde yazıyor. Google dan bulabilirsiniz.


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (01.03.17 15:01:53) 
11) Yurtta kalmakta olan bir öğrencinin ücretli çalışma kıstası nedir?

Yurt İdare ve İşletme Yönetmeliğinin 6. Maddesinin (f) bendinde “Zorunlu staj hariç asgari ücretin üzerinde ücretle bir işte çalışmaması” hükmü yer almaktadır.

yurtkur.gsb.gov.tr

21-HANGİ DURUMLARDA ÖĞRENİM KREDİSİ KESİLMEKTEDİR?
• Öğretim kurumundan ayrılma, çıkarılma veya geçici olarak uzaklaştırılma,
• Vazgeçme, izin alma, kayıt dondurma,
• Sağlık sebebiyle öğretim kurumuna devam etmeme,
• Öğretim kurumunun kapatılması,
• Kurum yurtlarından süresiz çıkarma cezası alınması,
• Asgari ücret düzeyinde devamlı gelirle çalışma,
• Kesin hükümle mahkum olma,
hallerinde öğrencilerin öğrenim kredisi kesilmektedir.

yurtkur.gsb.gov.tr

www.resmigazete.gov.tr

Barınma şartları
MADDE 6 – (1) Yurtlara başvuru ve barınma şartları;

f) Zorunlu staj hariç asgari ücretin üzerinde ücretle bir işte çalışmaması,

Teşekkür ederim cevaplayanlara. Yurtkurda telefon açanlara etmiyorum. salahlar.
  • aydonno  (01.03.17 15:35:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.